معلولان، قربانی تبعیض و کووید در انگلیس

صدا و سیما جمعه 12 اسفند 1401 - 16:42
در جریان همه گیری ویروس کرونا در انگلیس، معلولان ۶۰ درصد از مجموع قربانیان کووید را تشکیل دادند.

معلولان، قربانی تبعیض و کووید در انگلیسبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ در جریان همه گیری ویروس کرونا در انگلیس، معلولان ۶۰ درصد از مجموع قربانیان کووید را تشکیل دادند.
افشای اطلاعات درز کرده در رسانه‌ها نشان می‌دهد پس از شکایات فراوان درباره نژادپرستی و تبعیض در مدیریت همه گیری ویروس کرونا در انگلیس، دولت این کشور گروهی را به منظور بررسی چگونگی مهار کووید در این کشور مامور کرد.
به نوشته دیلی میرور، این گروه این هفته به موضوع معلولان در همه گیری کووید مشغول شد و اکنون سازمان‌های ویژه معلولیت در انگلیس، گزارش‌های خود را ارائه کردند که معلوم شد از هر ده قربانی کووید در انگلیس، ۶ نفر نوعی معلولیت داشته اند.
دیلی میرور افزود: ویروس کرونا، بیش از همه، افرادی را که در حاشیه جامعه انگلیس قرار داشتند، از جمله معلولان، اقلیت‌های نژادی و کهنسالان قربانی کرد. این روزنامه نوشت در جریان بررسی مدیریت همه گیری کووید در انگلیس، معلوم شد ساختار موجود در انگلیس، مرگ در میان معلولان، غیرسفیدپوستان، فقیران و کهنسالان را دو تا سه برابر بیش‌تر کرد.
دیلی میرور، با درج اینکه زمانی که نسبت جمعیتی افراد در خطر را در انگلیس در نظر بگیریم، جان میلیون‌ها نفر در خطر بوده است افزود: ۱۸ درصد (۱۱ میلیون نفر) از جمعیت انگلیس، از اقلیت‌های نژادی اند؛ ۱۹ درصد از جمعیت (۱۲ میلیون نفر)، بالاتر از ۶۵ سال سن دارند؛ ۲۱ درصد (۱۴ میلیون نفر) معلولیت دارند.
به نوشته دیلی میرور در جریان همه گیری کووید در انگلیس، به این اقلیت‌های پر جمعیت، بی توجهی شد و آنان در برابر ویروس کرونا، به خوبی حفاظت نشدند و دولت، اطلاعات در این باره را از افکار عمومی پنهان کرد.
روزنامه دیلی میرور افزود:کامردان ملیک (Kamran Mallick)، مدیرعامل سازمان خیریه "حقوق معلولان بریتانیا" (Disability Rights UK) می‌گوید در جریان همه گیری کووید، در همه کشور‌های جهان، تبعیض علیه اقلیت‌ها دیده شد. وی می‌افزاید با این که از کودکی دچار فلج اطفال شده است، از صندلی چرخدار استفاده می‌کند، ظرفیت ریه اش کم شده است، وی را در فهرست افراد به شدت نیازمند و آسیب پذیر قرار ندادند و در نتیجه، حفاظت لازم از وی انجام نشد و مثلا برای مراجعه به پزشک، مجبور شد بار‌ها به بیمارستان مراجعه کند که به علت حضور بیماران کرونایی، خطرناک بود.
به گزارش مرکز ملی آمار انگلیس، از آغاز همه گیری کووید در این کشور تاکنون، ۲۷۴ هزار و ۶۳ نفر از کهنسالان، بیماران و معلولان در مراکز مراقبتی این کشور در گذشته اند که ۴۵ هزار و ۶۳۲ نفر از آنان، معادل ۱۶.۷ درصد، به علت ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند. این در حالی است که دولت انگلیس فقط مبتلایانی را که ۲۸ روز پس از ابتلا به کرونا جان ببازند قربانی کرونا محسوب می‌کند.
انگلیس از اغاز همه گیری کوید تاکنون جزو پرتلفات‌ترین کشور‌های جهان در این همه گیری بوده است.
بر اساس گزارش‌های رسمی جهانی منتشر شده در انگلیس این کشور با حدود ۶۸ میلیون نفر، از لحاظ جمعیت بیست و یکمین کشور جهان است، اما نهمین کشور دارای بیشترین مبتلایان به ویروس کروناست و پس از کشور‌های پر جمعیتی همچون ایالات متحده امریکا، هند، برزیل، روسیه، مکزیک و پرو، انگلیس هفتمین کشور دارای بیشترین قربانیان کرونا در جهان است.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.