سمنو یا سمنی، پر زحمتترین سین هفت سین است که شیرازیها هرساله طی رسمی دیرین با پخت سمنو به استقبال سال نو میروند. پخت سمنو ۲۴ ساعت طول میکشد و باید بدون وقفه هم زده شود تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود. پخت سمنی متبرک هر ساله دو هفته قبل از نوروز با نذورات و کمکهای مردمی استان فارس در مسجد حضرت رقیه (س) شیراز انجام میشود.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.