کرم یاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:به طور میانگین هر معتاد متجاهر حدود یک سال میهمان بهزیستی لرستان است و هزینه هایی دارد که باید تامین شود.
وی با بیان اینکه ستاد مبارزه با موادمخدرباید هزینه نگهداری معتادان متجاهر در استان را تامین کند، اظهار داشت: اگرچه قرار بوده است ۹۰۰ میلیون تومان به بهزیستی برای ساماندهی معتادان متجاهر پرداخت شود اما تنها ۲۵۵ میلیون تومان دریافت کرده ایم.
یاری ادامه داد: اکنون ۲۰۰ نفر از این افراد توسط مراکز بهزیستی نگهداری می شوند که دغدغه ما تامین اعتبار برای ساماندهی آنها است.
وی خاطرنشان کرد: بهزیستی مشکلات و محدودیت های اعتباری دارد، به همین دلیل در بحث معتادان متجاهر مستاصل هستیم که امیدواریم دستگاه های متولی و دست اندرکاران برای ساماندهی این افراد، بهزیستی را یاری کنند.
مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: باید راه حلی برای حل مشکلات موجود این نهاد در راستای تامین اعتبار ساماندهی معتادان متجاهر اندیشیده شود.
۱۴۰ مرکز درمان سرپایی ترک اعتیاد در لرستان وجود دارد و معتادان متجاهر توسط مراکز ماده ۱۶ جمع آوری می شوند که طبق ابلاغیه ستاد مبارزه با کرونا، این افراد بعد از ۱۴ روز قرنطینه، به این مراکز انتقال می یابند.
۲۸۱معتاد متجاهر طی ۶ ماهه گذشته با همکاری نیروی انتظامی و سازمان بهزیستی در این استان جمع آوری شده اند.
به گفته محمود آشناگر دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، چرخه درمان معتادان در استان مطلوب نیست و ۸۰ تا ۹۰ درصد افرادی که در حال درمان هستند دوباره به اعتیاد برمیگردند بنابراین باید برای درمان و ترک این افراد از روش های جهانی استفاده شود.
آشناگر با بیان اینکه بیش از یک هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر در لرستان وجود دارد گفت: ظرفیت پذیرش ماده ۱۶ استان، ۲۰۰ مرد و ۶۰ زن است و با وجود کمبود اعتبارات لازم برای درمان کامل معتادان، هیچ کدام از دستگاه های اجرایی، اعتباری به شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی نمیدهند.