پخت کلوچه سنتی فومن

خبرگزاری مهر جمعه 04 فروردین 1402 - 11:47

«کلوچه فومن» سوغاتی جذاب، برای گردشگران است که به دلیل عدم استفاده از مواد نگه دارنده در داخل آن از سالم‌ترین شیرینی‌ها به شمار می‌رود.

این محصول خوشمزه که پیش‌تر به نان «قندی» شهرت داشته و در نانوایی‌های فومن به تعداد محدودی پخت می‌شد به مرور زمان به یکی از بهترین کلوچه‌های خوش‌طعم کشور تبدیل شده که پیشینیان نخستین پخت آن را مربوط به سال‌های دوره پهلوی اول می‌دانند.

«کلوچه فومن» با ترکیبات خاصی تهیه شده و نوعی کلوچه مغز دار بوده که از دولایه تشکیل شده که لایه داخل با لایه بیرون کامل متفاوت و حاوی مغز گردو، جوز هندی، دارچین، هل، شکر و روغن (حیوانی) است برخی از کلوچه‌پزان نیز با گردو و یا پسته آن را تزئین کرده و به وسیله مهر نقش دار می‌کنند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.