به گزارش رکنا، در ماه رمضان برای افطار آش رشته زیاد درست می شود. در ادامه شما عزیزان را با نکات مهم درست کردن آش رشته آشنا می کنیم.
نخود یک لیوان
لوبیا یک لیوان
عدس یک و نیم لیوان
سبزی آش یک و نیم کیلو
رشته یک و نیم بسته
پیاز دو تا سه عدد
سیر
نعناع
روغن
کشک
عصاره قلم در صورت تمایل
ادویه ها
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
پودر سیر
حبوبات را از شب قبل خیس کنید.
حتما نخود و لوبیا را اول بپزید.
می توانید از هر لوبیایی استفاده کنید. من در آش رشته از لوبیا چیتی استفاده می کنم.
سبزی آشی که من استفاده می کنم اسفناج، تره، گشنیز، جعفری و شوید است.
مقدار رشته کاملا سلیقه ای است.
اگر بعد از ریختن رشته آش کمی سفت شد به آن آب جوش اضافه کنید.
نعناداغ زود می سوزد؛ اول روغن را داغ کنید. نعناع را سریع تفت بدهید و خاموش کنید.
می توانید از عصاره قلم هم استفاده کنید.
اگر روی بدرنگ شدن سبزی حساسید بعد از اضافه کردن سبزی در آش را نبندید.
کمی نمک با سبزی اضافه کنید باعث می شود رنگ سبزی بهتر شود و بقیه نمک را آخر کار اضافه کنید اگر لازم بود.
می توانید از آرد هم استفاده کنید ولی اگر رشته کافی بریزید اصلا احتیاج نیست.
می توانید همراه با نعناع داغ کمی کشک اضافه کنید که داخل آش بجوشد؛ کاملا سلیقه ای است.
درستش کنید و لذت ببرید.
نوش جان تان
نذرهایتان قبول
التماس دعا