گاهی شباهت زیاد حروف برخی از واژه های تکنولوژی باعث می شود تا افراد بسیاری دچار اشتباه بشوند، به گونه ای که یا هر یک از دو محصول را یکی بدانند و یا کاربرد هر یک را با محصول دیگر اشتباه بگیرند. یکی از این موارد که در حوزه تکنولوژی وجود دارد، جی پی اس (GPS) و جی پی آر اس (GPRS) می باشد.
کارشناسان ما در شرکت وایزر با ارائه این گزارش در نظر دارند تا شما عزیزان را با تکنولوژی GPS و همینطور GPRS آشنا کنند تا با مطالعه این گزارش آنها را باهم اشتباه نگیرید.
آشنایی با جی پی اس (GPS) و کاربردهای آن
جی پی اس (GPS) مخفف کلمه Global Positioning Systems بوده و به معنای سیستم موقعیت یاب جهانی می باشد. در بیانی کلی باید بگوییم GPS سامانه ای است که به کمک 24 ماهواره قرار گرفته در مدار زمین (که نواستار نامیده می شوند)، موقعیت جغرافیایی گیرنده های این ماهواره ها را مشخص می کند. به بیان ساده تر، جی پی اس سیستم موقعیت یابی است که هر وسیله دارای گیرنده جی پی اس را به راحتی ردیابی میکند.
جی پی اس (GPS) یک سیستم ناوبری ماهواره ای به صورت رایگان است که اطلاعات مکانی و همینطور زمانی گیرنده را در تمام شرایط آب و هوایی و در هر نقطه از جهان فراهم می سازد. هدف اولیه از طراحی این سیستم ماهواره ای یا جی پی اس، برای اهداف نظامی بوده، اما به مرور زمان و از سال 1980 برای استفده های غیر نظامی و نقشه برداری و همینطور کاربری های دیگری همچون تجاری و مدنی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
جی پی اس و کاربردهای آن
آشنایی با جی پی آر اس (GPRS) و کاربردهای آن
جی پی آر اس مخفف General Packet Radio Service و به معنای سرویس بسته امواج رادیویی می باشد. GPRS نسل 5/2 تلفن همراه هم نامیده می شود. در واقع یک سرویس اطلاعات موبایل بسته گرا می باشد و برای کاربران گوشی تلفن همراه خدمات خود را ارائه می دهد.
این سرویس با استفاده از زیر ساخت شبکه GSM (سامانه جهانی ارتباطات سیار) خدماتی مانند جست و جو در صفحات وب، ایمیل، ارتباطات تصویر و ارسال پیام های چند رسانه ای را فراهم می کند.
این سرویس انتقال دیتا به دلیل پهنای باند وسیع و امکانات رادیویی زیاد، اطلاعات را با سرعت زیادی انتقال میدهد. سرعت بالا، اتصال آسان و هزینه مناسب از ویژگی های برتر آن است. این سرویس ابتدا در سال 1994 معرفی شد و در سال 1999 تکمیل شد.
کاربردها و ویژگی های جی پی آر اس
از نظر کاربری GPS و GPRS چه تفاوت هایی دارند؟
با توجه به توضیحات بالا متوجه شدید که هر دو دستگاه جی پی اس و جی پی آر اس تنها از نظر ظاهری شبیه به هم بوده، اما در واقع از نظر کاربردی بسیار متفاوت هستند. در ادامه به معرفی بیشتر کاربردهای هر یک خواهیم پرداخت.
کاربردهای GPS
کاربردهای GPRS
یکی از مهمترین مزایای سیستم GPRS که می توان به آن اشاره کرد، سرعت بالای آن در انتقال دیتا و همچنین هزینه به صرفه و مناسبی که دارد، می باشد.
نحوه پرداخت هزینه ها بر اساس میزان اطلاعات ورودی و خروجی شما محاسبه می شود؛ یعنی حتی اگر به صورت 24 ساعته به اینترنت متصب باشید اما هیچ دیتایی ارسال و دریافت نکنید، هزینه ای متحمل نخواهید شد.
با توجه به مطالعه کاربردهای جی پی اس و جی پی آر اس متوجه شدید که این دو تکنولوژی امروزی از تفاوت زیر برخوردار می باشد:
تفاوت های بین جی پی اس (GPS ) و جی پی آر اس (GPRS)
بهترین ردیاب جی پی اس را از کجا می توان خریداری کرد؟
شرکت وایزر یکی از شرکت های تولیدکننده انواع ردیاب GPS و همینطور اپلیکیشن سرو بوده که می توانید محصول مورد نظر خود را با خیال آسوده و با قیمت مناسب از این مجموعه خریداری کنید.
از انواع جی پی اس وایزر می توان به هر یک از موارد زیر اشاره کرد:
ما در وایزر با تکیه بر بیش از 25 سال تجربه و دانش شرکت مادر خود، گروه تحقیقات کاوشکام آسیا، از سال 1395 آغاز به ارائهی راه حلهای نوین و هوشمند برای افزایش امنیت داراییهای شما نمودهایم. در آغاز این راه با تمرکز بر روی وسائل نقلیهی شخصی در تلاشیم تا با کیفیت و استاندارد بالای محصولات و خدمات خود، سطح بالایی از اطمینان را در میان کاربران به وجود آوریم.
"این مطلب تبلیغاتی است"
انتهای پیام/