ارائه غذاهای محلی کردستان در ماه مبارک رمضان به گردشگران نوروزی

خبرگزاری مهر چهارشنبه 09 فروردین 1402 - 23:57
سنندج- سرپرست میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان از تهیه و ارائه غذاهای بومی و محلی در ماه مبارک رمضان به مسافران و گردشگران نوروزی در استان خبر داد.

منصور مهرزاد در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر شب غذاهای بومی سفره کردستان مناسب افطار با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان و همت بخش خصوصی برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.

وی افزود: هدف آن است علاوه بر معرفی نوروز و نمادهای فرهنگی، تاریخی و طبیعی منطقه به مهمانان نوروزی، خوراک و غذای بومی و محلی نیز به عنوان یکی از پتانسیل‌های گردشگری استان به گردشگران شناسانده شود.

وی با بیان اینکه سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود، عنوان کرد: نان «بزلماج و لاساجی»، «برساق»، «خوش‌ئاو»، «حه‌لوای گوله‌زه‌رد»، «آش قلیه»، دمنوش‌های «ونه‌ته‌ق و گول پونه»، «گول بابونه»، بهارنارنج و…از جمله غذاها و دمنوش‌هایی هستند که اصالت غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفره‌آرایی و چیدمان سنتی و رعایت نکات بهداشتی در آن مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: امیدوارم که این نوروز، نوروزی خواستنی‌تر و پر برکت‌تر برای مردم، مسافران و گردشگران داخلی و خارجی به استان مهمان‌نواز و سرسبز کردستان باشد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.