به گزارش ایرنا، ایت الله عبدالکریم عابدینی روز یکشنبه در دیدار معاون وزیر و رییس آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود:رسالت آموزش و پرورش سوق دادن دانش آموزان به سمت تمدن ایمانی با محور قرآن است.
وی اظهار داشت: جایگاه خدمت به دانش آموزان استثنایی فرصتی ارزشمند و بسیار عظیم دینی محسوب می شود و خدمات دهی به این قشر جایگاه والایی در دین دارد.
امام جمعه قزوین با بیان اینکه رسالت های آموزش و پرورش، تعلیم، تربیت و پرورش استعدادهای جوانان است که در راستای رسالت های دینی قرار دارد،اضافه کرد: یکی از رسالتهای مهم انبیاء این است که گنجهای وجود مردم را آشکار کنند و زمینه رشد آنها را فراهم سازند.
آیت الله عابدینی خاطرنشان کرد: تمدنسازی دینی یکی از مسائل مهم است که بسیار مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد و نباید اجازه دهیم خط و جناح سیاسی به آن آسیب وارد کند.
وی خاطرنشان کرد: زیرساختهای تمدنی عالم را باید با نگاه الهی بسازیم،گفت: امروز باید بر اساس آموزه های قرآنی به تمدن انسانی دست پیدا کرد و آن را به دیگر نقاط صادر کرد.
امام جمعه قزوین ادامه داد: در نظام دینی تمدن فقط به جسم خلاصه نمی شود و نباید تمدن را صرفاً به تمدن مادی خلاصه کرد چرا که بعد اصلی این عالم، بعد معنوی و ایمانی آن است.
وی اضافه کرد: ما قرار است بر اساس آموزههای قرآنی تمدن بسازیم در مقابل کسانی که تمدن را فقط مادی، ظاهری و در قالب ساختمانها و برجهای بلند میدانند که تمدن سنگ و دیوار است و تمدن انسانی محسوب نمیشود.
آیت الله عابدینی تصریح کرد: تمام رسالت آموزش و پرورش این است که فرزندان را به سمت تمدن ایمانی با محور قرآن سوق دهد و این رسالت با سندهایی مانند ۲۰۳۰ محقق نمیشود و چنین اسنادی نماد تمدن نیست و چنین فرهنگ و تمدنی نمیتواند طرف مذاکره ما باشد.
آموزش و پرورش هیچ نسبتی با سند ۲۰۳۰ ندارد
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز در این دیدار گفت: هیچ نسبتی بین آموزش و پرورش با سند ۲۰۳۰ نیست و باید مراقبت کنیم هیچ روزنهای برای ورود این سند به بدنه آموزش و پرورش ایجاد نشود.
سید جواد حسینی افزود: سند تحول بنیادین کامل است و تلاش ما بر این است که سند تحول بنیادین را با جدیت دنبال و اجرایی کنیم تا شاهد تحول و پیشرفتهای روز افزون در آموزش و پرورش باشیم.
وی گفت: ۲۵ بسته تحولی در زمینه های مختلف آموزشی و پرورشی شکل گرفته است که از این بین بسته تحولی، سه بسته به آموزش و پرورش استثنایی اختصاص یافته است.
این مسوول اظهار داشت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توجه ویژهای به دانش آموزان استثنایی شده است.