ترحلوا یکی از شیرینیهای سنتی شهر شیراز هست که در ماه مبارک رمضان تهیه و توزیع میگردد و در قدیم بین خانوادههای شیرازی خیلی مرسوم بوده است. ترحلوا با مقدار کم قند و روغن و از موادی همچون شیر، نشاسته و زعفران تهیه و تفاوت این حلوا با بقیه حلواها در استفاده از نشاسته است که سبب میشود بهصورت قالبی در آمده و راحت برش خورده و بهطور معمول در دو رنگ سفید و زرد (زعفرانی) پخته میشود.
عکاس: احمدرضا مداح
منبع خبر "
فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.