بر اساس این گزارش در بازه زمانی 9 تا 16 فروردین سال جاری، از سه میلیون و 577 هزار و 807 هزار مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، 277 هزار و 463 مورد بازرسی بهداشتی انجام شده که از میان آن ها، 39 هزار و84 واحد متخلف، با دریافت اخطار به مراجع قضایی معرفی و 823 واحد پلمپ شدهاند.
این گزارش همچنین نشان میدهد که در این بازه زمانی، از میان 454 تماس پاسخ دادهشده با واحد بهداشت سامانه ملی 190، 95 مورد شکایات ثبت و 359 مورد مشاوره و راهنمایی در خصوص بیماری کووید 19 و واکسیناسیون انجام شده است.