کاهش پدیده چادر خوابی همراهان با ایجاد همراه سرا‌ها

صدا و سیما یکشنبه 27 فروردین 1402 - 13:57
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایجاد همراه سرا‌های بیمارستانی توانسته است پدیده چادر خوابی اطراف بیمارستان‌ها را کاهش دهد، اما گسترش این همراه سرا‌ها نیازمند مشارکت مردمی و خیرین است.

کاهش پدیده چادر خوابی همراهان با ایجاد همراه سرا‌ها"ماشاء الله ترابی" در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با بیان اینکه ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ها، از شهرستان‌ها و نقاط دور دست می‌آیند، افزود: بحث همراه سرا‌ها در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گرفته و تعدادی از این مراکز با همراهی خیرین محترم ساخته شده و در حال توسعه است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در اطراف بیمارستان‌های شریعتی، امام خمینی، مرکز طبی کودکان و بیمارستان سینا تعدادی از این مراکز فعال و درحال سرویس دهی است و توانسته پدیده چادر خوابی اطراف این بیمارستان‌ها را کاهش دهد، اما با توجه به توسعه ظرفیت‌های بیمارستانی و افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی و تعداد بیماران، این مراکز نیز نیازمند توسعه ظرفیت است که نیازمند مشارکت مردمی و خیرین است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص نحوه ارائه خدمات این همراه سرا‌ها افزود: تلاش بر این است که وقتی همراهان برای درمان بیمارشان به تهران می‌آیند با کمترین زحمت بتوانند در همراه سرا‌ها اسکان داده شوند که با توجه به نیت واقفین، هزینه اقامت در این مراکز حداقلی و در برخی موارد در حد رایگان است.

آقای ترابی افزود: برای ارائه خدمات از راه دور این گروه از بیماران نیز برنامه ریزی‌های متعددی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در جریان است تا بعد از درمان اولیه آن ها، بحث پیگیری وضعیت درمانشان نیز بدون مراجعات غیر ضروری انجام شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حوزه مسئولیت اجتماعی دانشگاه، تعداد زیادی مرکز بهداشت و درمانی و خانه بهداشت در حال آماده سازی است و با توجه به حوزه دانشگاه در منطقه اسلامشهر، ری و حاشیه جنوبی تهران فعالیت‌های متعددی در حال انجام است که امیدوار به افزایش سطح ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این مناطق هستیم.

آقای ترابی با اشاره به مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه مادر است و در همه رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشجو تربیت می‌کند و بیشترین حجم تربیت دانشجو در این دانشگاه اتفاق می‌افتد و اکنون با توسعه زیر ساخت‌ها در بیمارستان امام خمینی تحت عنوان "کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی" و همچنین بیمارستان حکیم در حوزه کودکان و بیمارستان شریعتی ۲ که در انتهای اتوبان همت ساخته می‌شود و حدود هزار تخت دارد، طبیعتا این توسعه ظرفیت ها، توسعه آموزشی را هم ایجاد خواهد کرد.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.