به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در کارگروه شورای آرد و نان استان با تاکید بر ضرورت رعایت موازین بهداشتی و کیفیت نان نانواییهای استان گفت: قصور در کیفیت نان که قوت غالب مردم است به هیچ بهانهای پذیرفته نیست.
فرهاد دلق پوش با تاکید بر لزوم نظارت دقیق و مستمر وضعیت نانواییها توسط روسای اتحادیه آرد و نان اظهار کرد: به مشکلات و زحمت پخت نان و کار نانوایان واقف هستیم ولی مقررات و استاندارها باید به درستی رعایت شود و در این مورد با هیچ واحدی تعارف نداریم.
وی با اشاره به ضرورت کیفیت نان تصریح کرد: اغلب نانهایی که پخته میشود فقط در کنار تنور نانوایی به صورت داغ قابلیت مصرف دارد و این شایسته یک استان گردشگرپذیر و فرهنگی نیست.
دلق پوش نظارت بر عمل آوری خمیر و رعایت نظافت، موازین بهداشتی و جلوگیری از تعطیلات خودسرانه نانوایان را جزو وظایف لاینفک اتحادیههای مربوطه اعلام کرد و افزود: در صورت مشاهده اهمال با روسای اتحادیهها از طریق کمیسیون نظارت به شدت برخورد خواهد شد.
گیلان دارای دو و نیم میلیون نفر جمعیت است. یک هزار و ۳۰۰ واحد نانوایی با پروانه بهره برداری در گیلان فعالیت دارند که ۲۸۰ واحد آن دوگانه سوز هستند.