«حجاب برتر» نام آشنای همدانی‌ها/ عرضه فقط با ۱۰ درصد سود

خبرگزاری فارس سه شنبه 05 اردیبهشت 1402 - 11:04

خبرگزاری فارس-همدان: در هیاهوی مسائل امروزی، حجاب دغدغه من و تو و ما شده است، دغدغه‌ای از جنس اعتقاد و تعهد که میان کارهای ریز و درشت فرهنگی فراموش شده تا جایی که نهادهایی باید در راس و تمام‌قد می‌بودند که نبودند.

اما حالا در کوران نبودن‌ها و نشدن‌ها «حجاب برتر» قد کشیده و با تمام قوا پشت حجاب این کهنه‌دیار ایستاده است.

مرکز «حجاب برتر همدان» را می‌گویم که نام‌آشنا برای اهالی این دیار است. آنقدر نام آشنا که بسیاری از تقاضاهای اقلام حجاب به تولیدی و واحد عرضه این مجموعه ختم می‌شود.

مرکز حجاب برتر تقاضای خرید چادر ارزان‌قیمت از سه ساله تا ۹۰ ساله را در کارنامه دارد، اصلا کارنامه‌ا‌ش پر و پیمان است از سود کم و فروش به قیمت تولیدی تا نگاه فرهنگی به تجاری.

هر چه هست، از منویات حضرت آقاست که در رگ و پی آقای بهزاد جعفری خانه کرده و تمام‌قد به اجرا ایستاده تا جایی که شبانه‌روزی همت می‌ورزد.

همتی توامان با تولید و اشتغالزایی و طراحی و طرحی نو در انداختن که همه‌جانبه سومند است و موثر؛ آقای جعفری آستین بالا زده تا در حد بضاعتش حق حجاب برتر را ادا کند.

آغازی برای حجاب برتر

بهزاد جعفری مدیر مرکز حجاب برتر را به گفت‌وگو دعوت کردیم تا پای حرف‌های حجاب و عفاف بنشینیم: «آغاز کار بنده در این حوزه بعد از منویات مقام معظم رهبری در ۱۷ تیرماه سال ۸۳، بود. از آنجا به بعد کار فرهنگی و تبلیغی ما شروع شد و چادر ایرانی را طراحی کردیم، چادری که با شرایط نو و جلو بسته طراحی شد.

چادر ایرانی مزایای مختلفی داشته و دارد که تحول‌آفرین بود از جمله حفظ پوشش کامل، در این راستا همت و تلاش مضاعف کردیم حتی ۵۴ نوع طرح را مطرح کردیم.

با توجه به اینکه چادر به عنوان حجاب برتر باید حفظ شود، تکاپو به خرج دادیم و با محوریت حجاب برتر اقدامات بی‌شماری انجام دادیم مثل راه‌اندازی نمایشگاه‌های فرهنگی و مذهبی، نشر آیات قرآنی در باب حجاب و توزیع احکام الهی بین مردم تا حق مطلب به نحو احسن ادا شود.

مرکز حجاب برتر هم در ادامه کارهای فرهنگی و طراحی‌ها در سال 92 بعد از حدود 10 سال زیرسازی‌های فرهنگی و رونمایی از طرح‌ها احداث شد، به این ترتیب که اقلام حجاب با طراحی جدید و قیمت مناسب در دسترس مردم قرار گرفت.

این فروشگاه، امروز با سه کارگاه و پرسنل زنانه چادر و عبا و دیگر اقلام حجاب را تولید و عرضه می‌کند.

ناگفته نماند پیش‌شرط ابتدایی کار ما در مرکز «حجاب برتر» به طراحی جدید، دوخت با کیفیت، حاشیه سود پایین و عرضه بی‌واسطه خلاصه می‌شد و کماکان این شیوه حفظ شده است.»

حجاب با سود کم

این فعال فرهنگی حوزه حجاب و عفاف ادامه می‌دهد: «اجناس مرکز حجاب برتر با تفاوت قیمت فاحش عرضه می‌شود تفاوتی تا ۳۰۰ هزار تومان یا کمی بیشتر و کمتر، این اختلاف از کار فرهنگی نشات می‌گیرد نه یک اقدام تجاری؛ از همین بابت سود در نظر گرفته شده کارگاه و مرکز ۱۰ درصد است تا اقلام با قیمت نازل به دست مصرف‌کننده برسد، این یکی از اهداف مهم ما بوده که از ابتدا به آن پایبند بودیم.

فروش اقلام حجاب به صورت حضوری و تکی انجام می‌شود و این یکی دیگر از اهداف مجموعه است به طوری که در سنوات گذشته و حتی امسال مغازه‌داران زیادی علاوه بر همدان در دیگر شهرها به دنبال خرید عمده چادر و یا اقلام حجاب بودند اما فروش ما فقط به صورت تکی امکانپذیر است چراکه فروش عمده و دست به دست شدن اقلام حجاب، باعث افزایش قیمت و ایجاد واسطه‌گری می‌شود که این موضوع با اهداف ما مغایر است.»

حجاب برتر و اشتغالزایی/ خیران چادر مشتری پروپاقرص

او حرف باز هم گفتنی دارد و می‌گوید: «مرکز حجاب برتر با سه کارگاه و در مجموعه 18 نفر پرسنل خدمات ارائه می‌دهد، ضمن اینکه همه همکاران خانم هستند و در محیطی کاملا زنانه خدمات‌رسانی انجام می‌شود.

طرح‌های عرضه شده چادرها در این مجموعه ۵۵ نوع است که اغلب با همکاری یک شرکت طراح در تهران طراحی و ارسال می‌شود، طرح‌های متنوع و نو همین طور موردپسند جوانان.

با توجه به نکاتی که مدنظر قرار دادیم و تبلیغات فرهنگی صورت گرفته استقبال مردم از مرکز حجاب برتر چشمگیر است. حتی مشتریان هم در عرضه کمک حال ما هستند مثل خیران چادر.

خیران چادر، مشتریانی هستند که برای اقوام و دوستانشان که بضاعت مالی ندارند چادر تهیه می‌کنند و در بازه‌های زمانی خاص مراجعه و تعدای اقلام حجاب و چادر خریداری و هدیه می‌کنند.

علاوه بر این مشتریان کوچک و مسن هم داریم که به عنوان اولین‌ها در مرکز حجاب برتر ثبت شدند، مثل دختر سه ساله‌ای که با قد ۹۰ سانت مشتری چادر ما بود به عنوان زائر کربلا و خانم ۹۰ ساله‌ای که مشتری پر و پا قرص هستند.»

ارز حجاب کجاست؟

جعفری حرف‌هایش را به گله‌مندی پیوند می‌دهد و می‌افزاید: «مابین تمام تلاش‌های انجام شده گله‌مندی هم وجود دارد، به این صورت که ارز دولتی حجاب به کارهای دیگری اختصاص پیدا می‌کند و سر جای اصلی خود هزینه نمی‌شود، اقلامی که اصلا توجیه ندارد.

به نظرم ارز دولتی که برای این حوزه در نظر گرفته شده باید در همین بخش هزینه شود تا ماحصل اقدامات محسوس باشد، همچنین باید واسطه‌گری در حوزه حجاب حذف شود تا گرانی به دنبال نداشته باشد.

پارچه‌های موجود تا ۹۰ درصد وارداتی است آن هم با دلار سنگین که افزایش قیمت و گرانی را در پی دارد، البته که تولید پارچه در داخل به شرط آن که مواد اولیه وارداتی در بین نباشد کمک به حال این موضوع خواهد بود اگرچه این حوزه هم شرایط خاصی می‌طلبد از جمله حمایت.»

او در پایان گریزی می‌زند به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و می‌گوید: «توسعه کارگاه‌های عفاف و حجاب و ایجاد نمایشگاه‌های حجاب در مدارس می‌تواند تاثیر بسزایی در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف بر قرار کند.

امیدواریم در سال جدید اقدامات بیشتری برای توسعه فرهنگ حجاب صورت گیرد.»

پایان پیام/89033/

منبع خبر "خبرگزاری فارس" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.