هشدار شرکت بوئینگ به کاخ سفید

صدا و سیما سه شنبه 21 بهمن 1399 - 07:43
شرکت هواپیماسازی بویینگ که با ۱۲ میلیارد دلار زیان، سیاه‌ترین سال مالی خود را سپری می‌کند، بازنگری در محدودیت‌های کرونایی آمریکا را خواستار شد.

هشدار شرکت بوئینگ به کاخ سفیدبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیمابه نقل از رویترز، شرکت هواپیماسازی بویینگ به کاخ سفید هشدار داد الزامی شدن تست کرونا برای پرواز‌های داخلی، عواقب غیر قابل پیش بینی شدیدی برای اقتصاد آمریکا در پی دارد.

غول آمریکایی در آستانه ورشکستگی
سال ۲۰۲۰ را با حدود ۱۲ میلیارد دلار ضرر، می‌توان سیاه‌ترین سال تاریخ شرکت هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ دانست. شیوع کرونا و صدور منع پرواز برای هواپیما‌های ۷۳۷ مکس پس از دو سانحه هوایی بوئینگ را زمین‌گیر کرده است.

سال ۲۰۲۰ را با حدود ۱۲ میلیارد دلار ضرر، می‌توان سیاه‌ترین سال تاریخ شرکت هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ دانست. شیوع کرونا و صدور منع پرواز برای هواپیما‌های ۷۳۷ مکس پس از دو سانحه هوایی بوئینگ را زمین‌گیر کرده است.

تراز مالی شرکت هواپیمایی بوئینگ در سال ۲۰۲۰ بدتر از آن چیزی بود که تحلیلگران پیش‌بینی کرده بودند. این شرکت هواپیماسازی آمریکایی و رقیب شرکت اروپایی ایرباس، سال ۲۰۲۰ را با ۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار زیان به پایان رساند. چیزی در حدود ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون یورو.
شرکت بوئینگ سال ۲۰۱۹ نیز متحمل ضرر شده بود، اما ضرر آن سال ۶۳۶ میلیون دلار بود. زیان بوئینگ در پایان سال ۲۰۲۰ حدود ۱۹ برابر زیان این شرکت در سال پیش از آن اعلام شده است.

دلایل زیان شرکت بوئینگ

شیوع کرونا بی‌تردید از جمله عوامل اصلی بحران شرکت‌های هواپیماسازی در جهان بوده است. بحران برخاسته از شیوع این ویروس حتی باعث آن شده بود که پرواز‌ها در برخی از کشور‌ها برای دوره‌های نسبتا طولانی به طور کامل متوقف شوند.

اما آنچه زیان ۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلاری شرکت بوئینگ را در سال ۲۰۲۰ رقم زد، تنها محدود به بحران برخاسته از کرونا نبود.
دو عامل دیگر نیز باعث تشدید بحران مالی بوئینگ در سال گذشته میلادی شده بودند. ممنوعیت پرواز هواپیما‌های مدل ۷۳۷ مکس شرکت بوئینگ و تاخیر در تولید هواپیمای بزرگ ۷۷۷ ایکس این شرکت.

هشدار شرکت بوئینگ به کاخ سفیدتشدید بحران مالی بوئینگ

زیان مالی این شرکت در سال گذشته میلادی در تاریخ فعالیت بوئینگ پدیده‌ای کاملا بی‌سابقه بوده است. تاثیرات شدید بحران کرونا بر شرکت‌های هواپیماسازی تنها محدود به بوئینگ نمی‌شود. شرکت اروپایی ایرباس نیز از این منظر متحمل زیان شده است.
اما آنچه زیان مالی شرکت بوئینگ را تشدید کرده، به دو مدل از هواپیما‌های این شرکت بازمی‌گردد. هواپیمای ۷۳۷ مکس این شرکت و مدل ۷۷۷ ایکس.
از هواپیمای ۷۳۷ مکس شرکت بوئینگ در سال ۲۰۱۵ رونمایی شد. اما این هواپیما دو سانحه هوایی در کارنامه خود دارد.
در ۲۹ اکتبر سال ۲۰۱۸ یک فروند از هواپیمای ۷۳۷ مکس بوئینگ تنها ۱۳ دقیقه پس از بلند شدن در دریای جاوه سقوط کرد و همه سرنشینان آن جان باختند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.