ساماندهی کشتارگاه‌ها برای سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز ضروری است

خبرگزاری مهر سه شنبه 12 اردیبهشت 1402 - 17:44
یاسوج- مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساماندهی کشتارگاه‌ها برای سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر بعدازظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: کشتارگاه صنعتی یاسوج تنها مرکز کشتار دام استاندارد در کهگیلویه و بویراحمد است.

وی بیان داشت: هفت کشتارگاه استان نواقصی دارند که رفع آنها نیازمند همکاری دیگر نهادها است.

رجایی فر افزود: این کشتارگاه‌ها باید به اتاق پیش سرد، چاه سبتیک و خط کشتار ریلی تجهیز شود.

وی اظهار داشت: نگهداری لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد باعث از میان رفتن ویروس‌ها و عوامل بی ماری زا از جمله تب کریمه کنگو و بروسلوز یا همان تب مالت می‌شود.

رجایی فر تصریح کرد: هفت کشتارگاه نیمه صنعتی در استان وجود دارد و این کشتارگاه نیمه صنعتی به دلیل نداشتن سیستم‌های اتاق سرد برای نگهداری، نبودن خودروهای ویژه حمل لاشه و غیر بهداشتی بودن شیوه دفن دارای نواقص جدی هستند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.