به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مریم اسدی با بیان اینکه یکی از چالشهای موجود در جامعه مشکلات حل نشده زیاد در زمینههای مختلف است، افزود: از طرفی تعداد قایل توجهی از افراد فارغ التحصیل به خارج از کشور مهاجرت میکنند و لذا ضرورت کاربردی شدن علم بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده است.
وی با تاکید بر اینکه نیاز به همافزایی برای حل مسائل داریم، گفت: در مرحله اول شناسایی نیازها مهم بود که تیم ما ۱۷۲ ساعت بررسی مطالعاتی طی چند ماه در نیازهای فارس در دو بخش صنایع و نهادها را در دستور کار قرار داد که در این راستا بیش از ٥٠ نیاز عمومی ویژه نهادها و ۳۰۰ نیاز تخصصی ویژه صنایع شناسایی شد.
اسدی ادامه داد: پس از شناسایی نیازها به دنبال راه حل بودیم البته تنها پیدا کردن راه حل مطلوب ما نیست و به همین دلیل فرایند اجرایی رویداد پل در ساده ترین حالت ممکن از ابتدا با تشریح هدف و تدوین برنامه عملیاتی طراحی کردیم.
وی با بیان اینکه طرحها و ایدهها توسط داوران در ٥ گروه کشاورزی، سلامت، فنی مهندسی، علوم انسانی و گردشگری و ...بررسی شد، عنوان کرد: ١١ طرح وارد مرحله نهایی شدند و در نهایت تیم اول تا دهم معرفی شدند.
اسدی ضمن تقدیر از تیم اجرایی این رویداد و ١٩ داوری که فرایند بررسی طرحها را بر عهده داشتند، اعلام کرد که ۱۴۹ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده بود و ۱۶ استان کشور از دانشگاههای بزرگ در این رویداد شرکت کردند.
مسئول بسیج دانشجویی فارس: حل مسائل استان فارس اولویت رویداد ملی پل است
مسئول بسیج دانشجویی فارس نیز در حاشیه این رویداد در جمع خبرنگاران بیان کرد: رویداد پل با اولویت مسائل استان فارس در سطح دانشگاههای فارس و کشور برگزار شد.
سعید یوسفی ادامه داد: ایدههای دانشجویان برای حل مسائل را در قالب این رویداد پیشبینی کردیم تا پلی بین مسائل و حل مسائل استان فارس باشد.
وی ایجاد انگیزه در فضای دانشجویی و حمایت از دانشجویان اهل فکر و ایده را از اهداف برگزاری این رویداد برشمرد و عنوان کرد: اکنون جنبشی در خصوص مسائل استان با اولویتهای اصلی در قالب یک پژوهش احصاء شده و در این باره ایدههای دانشجویی را برای حل مسائل جمع آوری کردیم.
به گفته یوسفی، این رویداد در سطح ملی برگزار و از دانشگاههای مطرح کشور ایدههایی دریافت شد و خاتمه مراسم اختتامیه جوایز نفیسی تقدیم ایدههای برتر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی بنیاد ملی نخبگان ایدههای برتر مورد حمایت قرار خواهند گرفت و همچنین پوستر برگزاری دومین رویداد ملی پل نیز امروز رونمایی میشود.
رییس سازمان بسیج علمی فارس: حامی مادی و معنوی واحدهای فناور هستیم
رییس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس نیز در رویداد ملی پل با تاکید بر اینکه حامی مادی و معنوی واحدهای فناور هستیم گفت: امروزه همگام با رشد روزافزون شکلگیری استارتاپها، واژه شتاب دهنده کسبوکار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد و در واقع تمام استارتاپها و کسبوکارهای نوپا در ابتدای کار خود با چالشها و موانعی مواجه خواهند شد.
احمدرضا قاسمی با اشاره به اینکه شرکت پیشگامان بسیج بعنوان یک شتابدهنده موفق، حامی مادی و معنوی استارتآپها، هستههای فناور و شرکتهای دانش بنیان است، تصریح کرد: با شناسایی و رصد نیازهای فناورانه براساس زنجیره های ارزش استان، شناسایی و هدایت هدفمند صاحبان ایده و نخبگان به سمت حل نیازهای احصا شده توسط کارگروه های سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس صورت می گیرد.
معاون علمی سپاه فجر استان فارس با اشاره به اینکه پیشگامان با ماموریت تجاریسازی طرحها و محصولات دانش بنیان و همچنین مردمی سازی زیست بوم علم و فناوری مشغول فعالیت است، اذعان داشت: تلاش داریم سرمایه گذاران بخش دولتی و خصوصی را در حمایت های مادی و معنوی از صاحبان فناوری به منظور مرتفع کردن نیازهای استان و کشور تجمیع کنیم.
وی با بیان اینکه باید بروکراسی اداری را کوتاه کنیم، گفت: تجاری سازی بخش مهمی از فرآیند نوآوری است و هیچ محصول فناوری جدیدی بدون تجاری سازی امکان ورود موفق به بازار را ندارد. ایجاد بستر مناسب برای عرضه دانش و فناوری، علاوه بر فراهم کردن ارزش های اقتصادی، منجر به رشد و توسعه اقتصادی نیز در جامعه می گردد.
مدیر شرکت پیشگامان ادامه داد: لذا حمایت و توسعه از بازارهای واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان اهمیت بالایی دارد.
وی به منظور حمایت و پشتیبانی بهتر از واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان پیشنهاد داد: بانک جامع نیازمندی ها، واحدهای فناور و سرمایهگذاران در استان فارس و جنوب کشور می تواند گامی مهم و تسریع کننده امور در حمایت و پشتیبانی از مجموعه های فناور باشد.
پایان پیام/ ف