چرا بعضی توت فرنگی‌ها طعم بیشتری دارند؟

فرارو جمعه 15 اردیبهشت 1402 - 18:56
مصطفی دارایی نژاد گفت: توت‌فرنگی‌هایی که در فضای باز رشد می‌کنند به دلیل اینکه با زمین، هوای آزاد و نور مستقیم خورشید در ارتباط هستند طعم بیشتری دارند، ولی ابعاد آن‌ها ریز و نامنظم است.

یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت‌فرنگی‌هایی که در فضای باز می‌رویند ریزتر، ابعاد نامنظم‌تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی‌هایی که در گلخانه پرورش داده می‌شوند درشت‌تر و یکدست‌تر هستند، اما طعم کمتری دارند.

به گزارش ایسنا، مصطفی دارایی نژاد گفت: توت‌فرنگی‌هایی که در فضای باز رشد می‌کنند به دلیل اینکه با زمین، هوای آزاد و نور مستقیم خورشید در ارتباط هستند طعم بیشتری دارند، ولی ابعاد آن‌ها ریز و نامنظم است.

وی ادامه داد: توت فرنگی‌هایی که در گلخانه پرورش داده می‌شوند اندازه یکدست تر، بزرگ‌تر و منظم تری دارند، ولی طعم آن‌ها کمتر است.

این کارشناس کشاورزی اضافه کرد: هر دو نوع توت فرنگی مشتری‌های خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان به هنگام خرید ظاهر توت فرنگی و یک دستی آن حائز اهمیت است و برای برخی نیز طعم بیشتر ارجحیت دارد.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.