مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به خبرنگار ایرنا گفت: این اقدام با تزریق واکسن "اسپوتنیک وی" به پنج نفر از کارکنان شاغل در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستان امام رضا (ع) مشهد طی مراسمی همزمان با سراسر کشور در مرکز بهداشت مرکزی این کلانشهر انجام شد.
دکتر حمیدرضا رحیمی افزود: در مدت سه روز تمامی کادر درمانی شاغل در بخشهای مراقبتهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل پزشک، پرستار و سایر کارکنان واکسن کرونا را دریافت میکنند.
وی ادامه داد: این واکسن در ۲ دوز و به فاصله ۲۱ روز تزریق میشود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کادر درمانی شاغل در بخش مراقبتهای ویژه و درگیر با بیماران کرونایی در بیمارستانهای زیرپوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی در اولویت تزریق واکسن کرونا هستند و سایر کادر درمانی در مراحل بعد این واکسن را دریافت خواهند کرد.
وی افزود: پس از آن این واکسن به سایر گروههای هدف از قبیل سالمندان و به تناوب براساس اولویت افراد در معرض خطر به همه مردم تزریق میشود.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشود.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون یک میلیون و ۴۷۳ هزار و ۷۵۶ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۵۸ هزار و ۵۳۶ نفر را در کشورمان گرفته است. یک میلیون ۲۶۰ هزار و ۴۵ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا تاکنون در ایران بهبود یافتهاند.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۳۶ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی، ۱۷۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۴ شهرستان در وضعیت آبی از نظر شیوع کرونا قرار دارند.
"پاندمی کرونا" در جهان ۱۰۷ میلیون و شش هزار و ۶۶۷ نفر را تاکنون بیمار کرده و جان دو میلیون و ۳۳۶ هزار و ۳۰۳ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۷۸ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۵۵۹ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا تاکنون در جهان درمان شدهاند.
در این میان آمریکا با ۲۷ میلیون و ۷۰۰ هزار و ۶۲۹ بیمار کووید ۱۹ و ۴۷۶ هزار و ۴۰۵ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.