علل اصلی انتقال ویروس کرونا به انسان چیست؟

خبرگزاری برنا سه شنبه 21 بهمن 1399 - 19:54
کارشناسان سازمان بهداشت جهانی اظهار داشتند که ۴ حالت از انتقال کرونا به انسان را مشخص کردند: انتقال کرونا به انسان از طریق حیوانات، پیوند متوسط​​، غذای منجمد، حادثه آزمایشگاهی در مجموع رخ می دهد.
علل اصلی انتقال ویروس کرونا به انسان چیست؟

به گزارش برنا؛ پیتر بن امبارک رئیس گروه متخصص بین المللی سازمان بهداشت جهانی، در یک کنفرانس مطبوعاتی در ووهان گفت: یک گروه متخصص از سازمان بهداشت جهانی چهار فرضیه احتمالی را در مورد چگونگی ورود ویروس سارس-کووید-۲ به انسان بررسی کرده است.

ما چهار فرضیه در مورد چگونگی انتقال ویروس به انسان ارائه دادیم؛
اولین مورد انتقال مستقیم حیوان به انسان است.

فرضیه دوم این بود که ویروس می تواند از یک حیوان میانی، به طور بالقوه نزدیک به انسان منتقل شود، که در آن ویروس می تواند قبل از انتقال به انسان سازگار شود و گردش کند.

فرضیه سوم یک زنجیره غذایی است، به ویژه غذای منجمد، که سطح آن ممکن است منبع انتقال ویروس به انسان یا از طریق غذا باشد

و فرضیه چهارم و آخرین مورد احتمال وقوع آزمایشگاه است.

امبارک تأکید کرد که کارشناسان تمام فرضیه ها را به دقت مطالعه کرده اند. محتمل ترین نسخه در مورد انتقال ویروس از طریق یک حامل میانی است.

کارشناسان سازمان بهداشت جهانی قصد دارند در آینده آن را مطالعه کنند.

همچنین احتمال انتقال ویروس از طریق سطح مواد غذایی منجمد بسیار زیاد است.این احتمال انتقال ویروس از دور را نشان می دهد، نسخه سوم در صورت امکان، نسخه مربوط به انتقال مستقیم ویروس از خفاش ها است.با این حال، انتقال ویروس به انسان به دلیل نشت آزمایشگاهی بعید است.

 

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.