دکتر نبی جمعهزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال گذشته افزایش برخی از رشتهها در دانشگاه علوم پزشکی آبادان از جمله رشتههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پرستاری تصویب شد، بر این اساس سعی شده است که ۲۰ درصد افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه برای داوطلبان بومی استان خوزستان در نظر گرفته شود.
وی افزود: در حال حاضر نیز حدود ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با اشاره به مشکل فضای فیزیکی آموزشی در دانشگاه گفت: برای افزایش فضای فیزیکی پیگیری زیادی انجام شد؛ هر چند فعلا از نظر تعداد کلاسها مشکلی نداریم اما به صورت کلی با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی آبادان پردیس ندارد، دچار مشکل هستیم. البته مسئولان دانشگاه در تلاش برای هماهنگی با منطقه آزاد اروند هستند تا زمینی برای احداث پردیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در نظر گرفته شود. این پیگیریها از سوی معاونت توسعه دانشگاه در حال انجام است.
وی با اشاره به کمبود فضا برای آموزش عنوان کرد: کلینیک قدیم بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان برای آموزش در نظر گرفته شده و ۱۰ کلاس نیز در بیماستان علوی و یک فضای آموزشی در بیمارستان ولیعصر خرمشهر دایر شده است. بدین ترتیب محل برگزاری کلاسهای دانشگاه متمرکز نیست.
جمعهزاده یادآور شد: در دانشگاه علوم پزشکی آبادان حدود ۱۱ رشته تدیس میشود و رشتههای دندانپزشکی و داروسازی نیز در آینده اضافه خواهند شد.
انتهای پیام