به گزارش الف به نقل از پایگاه خبری العهد،« اکرم الحکیم» سیاستمدار و پژوهشگر عراقی به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در گزارشی به برخی توطئهها و سیاستهای اتخاذ شده آمریکا علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی ایران پرداخته است.
آمریکا با آغاز پیروزی انقلاب اسلامی ایران به انجام برخی توطئهها علیه ایران پرداخت از جمله این اقدامات حمایت از رژیم صدام در جنگ علیه ایران، ایجاد عملیات نظامی در صحرای طبس،اعمال تحریمهای اقتصادی بوده است. همچنین آمریکا به دنبال ایجاد جنگ روانی، رسانهای و دامن زدن به درگیریهای فرقهای و ملی بوده تا ملت ایران را از جمهوری اسلامی ایران دور کند.علاوه بر آن آمریکا با حمایت مالی و سیاسی از گروههای تروریستی در ایران تلاش کرد تا انقلاب اسلامی را تضعیف کند.
پایگاه خبری مذکور نوشت: از سوی دیگر ایران با وجود تهدیدها و چالشها در زمینههای مختلف پیشرفت کرده است بنابراین انقلاب اسلامی تاکنون حفظ شده؛ چرا که دولت ایران بر اساس ارزشها و اصولهای اسلامی حکومت میکند. به طور کلی چند نکته اصلی در خصوص انقلاب اسلامی ایران وجود دارد:
اول:ایران در طول چهار دهه توانسته است با چالشهای بزرگ و خطرناک مقابله کند و با وجود فشارها و توطئههای دشمنان دوام آورده و علاوه برآن به یک قدرت منطقه ای موثر و تاثیرگذار در منطقه و در سراسر جهان تبدیل شده است.
دوم: این کشور توانست یک سیستم سیاسی متمایز ایجاد کند که با سایر سیستمهای سیاسی منطقهای و بینالمللی متفاوت است ، به طوری که دارای یک هویت خاص و متمایز است.
سوم: ایران در انقلاب و دولت در ترکیب سازوکارها ، رویکردها و زمینه های مفاهیم سیاسی معاصر مانند دموکراسی،انتقال مسالمت آمیز قدرت ، آزادی بیان و کنش سیاسی از یک سو و ترویج ارزشها و اصولهای اسلامی از سوی دیگر موفق عمل کرده است.در واقع ، این چند نکته چارچوب کلی انقلاب اسلامی را تشکیل میداد که با توجه به واقعیتهای چهار دهه انقلاب شکل گرفته بود.
بر اساس گزارش العهد: درحالیکه چند ماه از پیروزی انقلاب ایران گذشته بود، ایران با یک درگیری نظامی سنگین با رژیم صدام رو به رو شد که بسیاری از کشورهای غربی و دشمنان انتظار داشتند این انقلاب جوان که تازه پیروز شده بود، به پایان برسد.درحالیکه این جنگ به مدت هشت سال مداوم و بی وقفه ادامه داشت و ایران مقاومتهایی از خود نشان داد. برخی - یا بسیاری - تصور میکردند که پایان جنگ یک پیروزی برای رژیم صدام و یک شکست برای انقلاب اسلامی ایران است ، اما واقعیت اینگونه نبود؛چراکه اعداد ، دادهها و حقایق کاملاً برعکس این موضوع را نشان میداد.
العهد در ادامه این گزارش افزود: این چالشها و توطئههای آمریکا و کشورهای غربی با پایان یافتن جنگ عراق علیه ایران به پایان نرسید ، بلکه به شکل پنهانی و آشکار ادامه یافت .در واقع ، رژیم صدام هنگام حمله به کویت در تابستان سال 1990، سعی در ورود به ایران داشت و به دنبال ایجاد جنگ در ایران بود که در این زمینه بار دیگر شکست خورد. زیرا ایران به واقعیت این بازی پی برد و خردمندانه عمل کرد تا اینکه تجاوز نظامی آمریکا به عراق و اشغال آن در مارس 2003 که منجر به سقوط رژیم بعثی شد.
در میان این چالشهای مختلف ساختارهای نظام سیاسی ایران در حال بلوغ ، تکمیل و تبلور بودند، همانطورکه انتخابات یک اصل اساسی و یک عمل واقعی بود که به دموکراتیزه شدن سیستم حکومتی کمک کرد و شرایط جنگ هیچ یک از انتخابات ریاستجمهوری و پارلمانی، انتخابات مجلس خبرگان،انتخابات شورای شهرداری را مختل نکرد.
در این گزارش آمده است: طی چهل و دو سال از گذشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران، هفت دوره ریاست جمهوری از طریق انتخابات و یازده مجلس شورای اسلامی ثبت شده است و حتی رهبر انقلاب اسلامی نیز از جانب مردم با انتخاب غیر مستقیم، عهدهدار مسئولیت میشود . همچنین حفظ هویت اسلامی یکی از برجستهترین و مهمترین وظایف متصدیان امور مملکت اسلامی است. بعد فرهنگی انقلاب ، به همراه ابعاد سیاسی و ایدئولوژیکی آن در همه جنبههای اجتماعی ، مانند مدارس ، دانشگاهها ، نهادهای دولتی و نهادهای جامعه مدنی با گرایشهای مختلف و در رسانهها و همچنین مساجد و عبادتگاههای مختلف تجلی پیدا کرد.
پایگاه خبری العهد تاکید کرد: شکی نیست که جمهوری اسلامی ایران باوجود جنگها و درگیریهای خونین ، فشارهای اقتصادی و سیاستهای غیرمنصفانه تحریم اقتصادی از سوی آمریکا موفق بوده است. این کشور همچنین در ایجاد روابط متعادل با نهادهای مختلف جامعه بینالمللی ، به ویژه با طرفهای مهم مانند اتحادیه اروپا ، ژاپن ، روسیه ، چین و دیگران موفق عمل کرده است و در برخورد با چند بحران و مشکلات نقشهای مثبتی ایفاکرده و توانسته بسیاری از توطئهها و طرحهایی را که هدف آنها ایجاد بی ثباتی داخلی بوده را خنثی کند . همچنین در برابر کسانی که به دنبال تضعیف قدرت سیاسی، نظامی و اقتصادی ایران بوده، هوشمندانه عمل کرده است.
العهد در پایان نوشت: ایران امروز در صف مقدم نیروهای محور مقاومت قرار دارد و به عنوان خاری در چشم واشنگتن و تل آویو تلقی میشود و کسانی که ماهیت ، جوهر و محتوای سیاستهای آمریکایی-غربی علیه جمهوری اسلامی ایران را دنبال و موشکافی میکنند، در مییابند که در حال حاضر سیاست آمریکا در مقایسه با سیاستهای چهاردهه گذشته تفاوتی ندارد و نتوانسته با توطئههای خود علیه ایران به موفقیتی برسد.