تولید کنسرو گوشت شتر برای اولین بار در جهان در سیستان و بلوچستان

خبرگزاری برنا چهارشنبه 22 بهمن 1399 - 12:21
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: برای اولین بار تولید کنسرو گوشت شتر در جهان در بریس چابهار انجام گردید.
تولید کنسرو گوشت شتر برای اولین بار در جهان در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری برنا ، ماندانا زنگنه در نشست بررسی پیشرفت فیزیکی طرح های اقتصادی استان که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد، افزود: ایده تولید کنسرو گوشت شتر برای اولین بار در سال ۷۶ مطرح شد و سرانجام پس از تکمیل طرح و ارزیابی آن در سال جاری دستورالعمل بهداشتی اولید آن توسط معاونت غذا و دارو تدوین و به تایید رسید و امروز مراحل اجرایی آن صد در صد پیشرفت فیزیکی داشته و تولید آغاز شده است.

وی بیان کرد: تکمیل این طرح بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار در بر خواهد داشت و با تکمیل فعالیت بیش از ۱۰۰ نفر به طور مستقیم در این واحد مشغول به کار خواهند شد این درحالی است که پس از مدتی به پشتوانه فعالیت ها و مشاغل حاشیه ای این واحد تولیدی میزان اشتغال زایی غیر مستقیم طرح به عدد قابل توجهی خواهد رسید.

زنگنه افزود: اولین واحد تولیدی کنسرو گوشت شتر کشور در ناحیه صنعتی اسکله بریس چابهار راه اندازی می شود و پس از بازارهای داخلی در مقیاس بزرگتر بازار کشورهای همسایه عمان، افغانستان و عراق مورد هدف این پروژه تعریف شده و در صورت موفقیت می تواند نقش اساسی در توسعه صادرات کشور ایفا کند.

 

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.