کاهو و سکنجبین، دو یار قدیمی را در خانه های مان و سیزدهبدر می خوردیم، حالا یک شربت دیگر را با استفاده از سکنجبین تقدیم شما می کنم.
یک شربت بی نظیر برای خودتان و مهمان های تان که می توانید بعد از آماده شدن آن را داخل شیشه و در یخچال قرار بدهید و تا چند ماه از آن لذت ببرید.
-شربت سکنجبین: ۲ تا ۴ قاشق غذا خوری (کم شیرین و شیرین)
-خیار رنده شده: نصف یک عدد خیار
-آب: تا جایی که لیوان پر بشه (یخ هم بریزید)
-یک حلقه لیمو و چند برگ نعنا برای روی کار(سلیقهای)
پس دوستان عزیز، شربت را هر بار از یخچال در می آورید، طبق رسپی بالا در مدت ۳ دقیقه (کمتر) شربت آماده است.
شکر : ۲ لیوان
آب : ۲ لیوان
سرکه : نصف لیوان
نعنا: ۱ دسته (اندازه فیلم)
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار بدهید و وقتی شکر داخل آب حل شد نعنا را داخل آبشکر قرار بدهید، حدود نیم ساعت (بستگی به شکل قابلمه دارد) یا زمانی که قوام آمد، نصف لیوان سرکه را اضافه کنید و بعد از ۶-۷ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
نعنا را خارج کنید و شربت را از صافی رد کنید. بعد از خنک شدن آن رو در ظرف تمیز شیشهای بریزید و بگذارید در یخچال.
امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید،
این شربت را می توانید با تخم شربتی، خاکشیر و زعفران و خیلی چیزهای دیگر ترکیب کنید و لذت ببرید.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
@navab.ebrahimiii