شربت خیار و سکنجبین + فیلم تهیه

رکنا چهارشنبه 22 بهمن 1399 - 13:17
رکنا : شربت خیار و سکنجبین به دلیل خنکی آن به افرادی که تب کرده اند یا در فصل تابستان به همه افراد توصیه می شود.
شربت خیار و سکنجبین + فیلم تهیه
حجم ویدیو: 7.09M | مدت زمان ویدیو: 00:00:58

کاهو و سکنجبین، دو یار قدیمی را در خانه های مان و سیزده‌بدر می خوردیم، حالا یک شربت دیگر را با استفاده از سکنجبین تقدیم شما می کنم.

یک شربت بی نظیر برای خودتان و مهمان های تان که می توانید بعد از آماده شدن آن را داخل شیشه و در  یخچال قرار بدهید و تا چند ماه از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای یک لیوان خیار سکنجبین:

-شربت سکنجبین: ۲ تا ۴ قاشق غذا خوری (کم شیرین و شیرین)

-خیار رنده شده: نصف یک عدد خیار

-آب: تا جایی که لیوان پر بشه (یخ هم بریزید)

-یک حلقه لیمو و چند برگ نعنا برای روی کار(سلیقه‌ای)

پس دوستان عزیز، شربت را هر بار از یخچال در می آورید، طبق رسپی بالا در مدت ۳ دقیقه (کمتر) شربت آماده است.

مواد لازم برای شربت سکنجبین

شکر : ۲ لیوان

آب : ۲ لیوان

سرکه : نصف لیوان

نعنا: ۱ دسته (اندازه فیلم)

طرز تهیه :

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار بدهید و وقتی شکر داخل آب حل شد نعنا را داخل آب‌شکر قرار بدهید، حدود نیم ساعت (بستگی به شکل قابلمه دارد) یا زمانی که قوام آمد، نصف لیوان سرکه را اضافه کنید و بعد از ۶-۷ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

نعنا را خارج کنید و شربت را از صافی رد کنید. بعد از خنک شدن آن رو در ظرف تمیز شیشه‌ای بریزید و بگذارید در یخچال.

امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید،

این شربت را می توانید با تخم‌ شربتی، خاکشیر و زعفران و خیلی چیزهای دیگر ترکیب کنید و لذت ببرید.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

@navab.ebrahimiii

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.