تورم ماهانه خوراکیها و آشامیدنیها در اردیبهشت برابر ۲.۶درصد بود. به گزارش اقتصاد آنلاین؛ بر این اساس گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها با ۶.۱درصد بیشترین تورم را داشت. میوه و خشکبار با ۵.۳درصد در رده بعدی بود و گروه شکر و شیرینیجات هم با ۴.۶درصد در رده سوم قرار گرفت.
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ بر این اساس گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها با ۶.۱درصد بیشترین تورم را داشت.
میوه و خشکبار با ۵.۳درصد در رده بعدی بود و گروه شکر و شیرینیجات هم با ۴.۶درصد در رده سوم قرار گرفت.
سبزیها و حبوبات اما با کاهش ۴.۶درصدی همراه بود و اثر افزایش سایر گروهها را تا حدودی خنثی کرد.
در بررسی تورم نقطه به نقطه هم گروه گوشت افزایش قیمت ۱۱۶.۳درصدی در یک سال را به ثبت رسانده است.
البته روغنها و چربیها با رشد ۲۰۲.۵درصدی پیشتاز هستند و بیشترین افزایش قیمت یک ساله را در بین تمام گروههای سبد هزینه خانوار دارند.
بر اساس این گزارش تورم نقطه به نقطه خوراکیها و آشامیدنیها برابر ۷۶.۱درصد بوده است
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.