طرز تهیه فلافل دال‌عدس

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 23 بهمن 1399 - 08:09
در گزارش زیر طرز تهیه فلافل دال‌عدس را به شما آموزش می‌دهیم.

در گزارش زیر طرز تهیه فلافل دال‌عدس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه فلافل دال‌عدس آشنا کنیم.

مواد لازم:

دال عدس ۱ پیمانه
 سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر چند حبه
پودر زیره سبز مقداری
تخم گشنیز مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

برای درست کردن این کوفته‌های خوشرنگ دال عدس را چندبار بشویید.

بعد بذارید چند ساعت تو آب بمونه تا خیس بشه.

بعدش آبکش کرده و بریزید داخل غذاساز یا میکسر.

به آن سیب زمینی خام متوسط که چهارقاچ شده، پیاز، سیر، پودر زیره سبز و تخم گشنیز، نمک و فلفل تازه آسیاب شده رو اضافه کنید.

دستگاه رو روشن کنید تا مواد میکس و یکدست بشه.

زیاد نزنین که آب بندازه.

حالا توی کاسه‌ای ریخته و بهش تخم مرغ که با چنگال هم زدید، اضافه و هم بزنید تا مخلوط بشه.

حالا یه ساعت بذارید تو یخچال.

بعد بصورت گلوله‌های متوسط توی دست فرم دهید.

داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.

اول حرارت زیاد و بعد ملایم کنید تا مغزپخت بشه.

نوش جان

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.