به گزارش رکنا، برای تهیه قلیه مرغ به مواد زیر نیاز دارید.
سبزی گشنیز 250 گرم
سبزی شنبلیله 50 گرم
سینه مرغ 2 عدد
تمر هندی ( عصاره یک لیوان )
آب 500 میلی لیتر
آرد یک قاشق شربت خوری
سیر 2 حبه متوسط
پیاز یک عدد متوسط
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
زرد چوبه یک قاشق پلوخوری
پرک فلفل 1/2 قاشق چای خوری
روغن مایع تقریبی برای سرخ کردن سبزی 4 قاشق غذاخوری
برای پختن خورش قلیه مرغ کافی است سبزی ها را خرد کنید. پیاز را هم خرد کرده و همین کار را با مرغ انجام دهید. در تابه ای روغن به میزان مورد نیاز بریزید و بعد که داغ شد پیازها را در آن تفت دهید. کمی که طلایی رنگ شدند سبزی ها را بیفزایید و بعد سیر را افزوده و هنگامی که بوی آن بلند شد مرغ ها را اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت بخورند. در ظرفی جدا مقداری آرد را با تمر هندی و آب جوش ترکیب کنید تا سس این غذا تهیه شود و به تابه حاوی مرغ و پیاز و سبزی اضافه کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت باهم بجوشد. خورش شما آماده است.