معاهده نیروهای مسلح متعارف اروپا در سال ۱۹۹۰ در پاریس توسط نمایندگان ۱۶ کشور عضو ناتو و شش کشور عضو پیمان ورشو امضا شد. این معاهده به وضع محدودیت هایی بر انواع اصلی تجهیزات نظامی متعارف در اروپا پرداخته و تمهیداتی برای از بین بردن تسلیحات اضافی اندیشیده است.
رئیسجمهور روسیه امروز (دوشنبه) با امضای قانونی به عضویت کشورش در پیمان موسوم به پیمان نیروهای مسلح متعارف اروپا پایان داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، محتوای این سند در پرتال رسمی اطلاع رسانی حقوقی دولت روسیه منتشر شد.
معاهده نیروهای مسلح متعارف اروپا در سال ۱۹۹۰ در پاریس توسط نمایندگان ۱۶ کشور عضو ناتو و شش کشور عضو پیمان ورشو امضا شد. این معاهده به وضع محدودیتهایی بر انواع اصلی تجهیزات نظامی متعارف در اروپا پرداخته و تمهیداتی برای از بین بردن تسلیحات اضافی اندیشیده است.
پوتین پیشتر در سال ۲۰۰۷ با امضای حکمی، مشارکت کشورش در این پیمان را تا زمانی که کشورهای ناتو هم به تصویب آن پرداخته و شروع به اجرای وظایفشان طبق این سند کنند معلق ساخته بود.
به گزارش اسپوتنیک همچنین دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز هشدار داد، یک "خلاء عظیم" در حوزه ثبات راهبردی وجود دارد که لازم است توافقات جدید در حوزه امنیت بینالمللی برای آن وجود داشته باشد.
پسکوف به خبرنگاران گفت: "چه در این حوزه، چه در حوزه کنترل تسلیحات و چه در حوزه ثبات راهبردی، البته در حال حاضر یک خلاء بزرگ وجود دارد که باید فورا آنها را به صورت نظری با وضع قوانین جدید بر طبق حقوق بینالملل برای قاعدهمند ساختن وضعیت رفع کرد.
این سخنگوی دولت روسیه خاطر نشان کرد، روسیه لازم است روابطی کاری را با تعدادی از کشور ها با هدف وضع توافقات بینالمللی جدید داشته باشد.
پسکوف گفت: به منظور انجام این کار، شما لازم است روابط دوجانبه کاری را با چند کشوری که هم اکنون ما با آنها چنین رابطه ای را نداریم برقرار کنید که البته ما مقصر این وضعیت نیستیم.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.