بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ غلامرضا کریمی ظهر امروز در کارگاه تخصصی دانشنامه دفاع مقدس با اشاره به ضرورت توجه به محرومیتزدایی اظهار داشت: محرومیتزدایی از جمله رویکردهای مورد توجه ستاد چهل سالگی دفاع مقدس در سال 99 بود چراکه باید فرهنگ دفاع مقدس را در تمامی ابعاد تحقق ببخشیم و نقاط کم برخوردار در این رویکرد در اولویت قرار داشتند
وی افزود: از این رو طرحها و پروژههای محرومیتزدایی قابل توجهی در استان به مناسبت ایامالله دهه فجر انجام شد که با تأسی از فرهنگ دفاع مقدس بود و در قالب برنامههای ستاد چهل سالگی دفاع مقدس انجام شدند و آثار و برکات فراوانی را در حوزههای رفع نیازهای اساسی مردم، اشتغال، معیشت و ایجاد پویایی و نشاط به همراه داشتند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: تجهیز 42 خانه ورزش روستایی از جمله این پروژهها بود که با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان استان انجام شد و در راستای تجهیز و ساماندهی خانههای ورزش روستایی در 2 سال گذشته اقدامات بزرگی انجام شده است.
کریمی بیان کرد: به طوری که تعداد خانههای تجهیزشده امروز به بیش از 202 خانه رسیده که اغلب به برکت کنگره شهدای استان و ستاد چهل سالگی دفاع مقدس بوده است.
وی ادامه داد: توجه به نسل جوان و نوجوان با محوریت اجرای برنامههای نشاطآور و همچنین سرگرمیهای سالم از دیگر رویکردهای مهم ستاد چهل سالگی دفاع مقدس بود که اقدامات خوبی را هم در چند ماه اخیر شاهد بودیم و جوانان بسیاری از طریق این برنامهها با فرهنگ دفاع مقدس آشنا شدند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی عنوان کرد: تهیه دانشنامه دفاع مقدس مهمترین برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان مرکزی است که با تهیه آن میتوان گامی موثر در راستای معرفی نقش اثرگذار استان مرکزی در مقطع 8 ساله جنگ تحمیلی برداشت و خوشبختانه استان مرکزی به دنبال همافزاییهای ایجادشده سرعت قابل قبولی در این زمینه دارد.
کریمی افزود: این کارگاه به منظور نویسندگان و فعالان دانشنامه استان برگزار شده و تاکنون بیش از 100 نفر در این کارگاهها حضور پیدا کردهاند و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی دورههای تخصصی را میگذرانند.
وی تصریح کرد: یک کارگاه 3 مرحلهای در راستای آموزش تکمیلی نویسندگان این دانشنامه طراحی شده که شامل آموزش مدخلیابی، منبعیابی و مقالهنویسی است و با همکاری و همافزایی فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس استان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها برگزار میشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: تلاش میشود تا برای کمیتههای نظامی، شهدا، شخصیتها، جغرافیا و کمیته فرهنگی و اجتماعی کارگاههای تخصصی برگزار شود که در روزهای گذشته کارگاههای تخصصی برای مسئولان کمیتهها، شورای هر کمیته و تمامی عناصر فعال برگزار شده است.
کریمی ادامه داد: رویکرد مهم تهیه این دانشنامه بومیسازی دفاع مقدس است و خوشبختانه در مدت 7 سال گذشته اقدامات زیرساختی این کار انجام شده و امروز از نظر پیشرفت کار نسبت به سایر استانها در وضعیت قابل قبولی قرار داریم.
وی عنوان کرد: بومی سازی دفاع مقدس در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای جوانان بسیار اثرگذار است چراکه یک جوان وقتی از افتخارات و گذشته پرافتخار استان خود به خوبی آگاه باشد میتواند الگوهای خود را بهتر انتخاب کند و در مسیر زندگی آنها را مدنظر قرار دهد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی افزود: در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خوشبختانه استان مرکزی در طی این سالها رتبه قابل قبولی دارد و به همکاری و همافزایی لازم در همه بخشها به وضوح دیده میشود و این مسئله امروز در دانشگاهها نمود بیشتری دارد و اعضای هیئت علمی دانشگاهها آمادگی خود را برای کمک کردن در تهیه دانشنامه اعلام کردهاند که اقدامی تحسین برانگیز است.
کریمی تصریح کرد: با توجه به گستردگی مقالاتی که برای تهیه دانشنامه مد نظر است و همچنین استقبال ادارات و دانشگاهها، مقالات به چند دسته کوتاه، بلند، متوسط و مقالات بیپایان طبقهبندی شدهاند و نسبت به مداخل و سوژههای جمعآوری شده تنظیم میشوند.
وی بیان کرد: ستاد چهل سالگی دفاع مقدس برنامههای متنوعی را به منظور ترویج فرهنگ دفاع مقدس تا پایان امسال در نظر دارد و برنامههای خوبی را برای اسفندماه پیشبینی کردهایم که در روزهای آینده اعلام میشوند.
انتهای پیام/712/س