در این مراسم مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اهمیت غذای حلال از دیدگاه امامین انقلاب گفت: کشتار غیر مجاز دام در استان سیستان و بلوچستان فراتر از حد مجاز و توقع می باشد که این امر مخاطرات زیادی برای سلامت انسان، دام و محیط زیست در منطقه دارد.
سید اسماعیل حسینی مقدم از علمای شیعه و سنی خواست با روشنگری مصرف گوشت های استحصالی از کشتارگاه هایی که تحت نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی تولید می شود برای ارتقای سلامت انسان در بین جامعه ترویج نمایند.
وی افزود: تامین غذای سالم، حلال و پاک از عمده وظایف ماست و باید مردم نیز در مسیر ارتقای صنعت حلال و تولید مصرف غذای حلال با همه مسئولان همراه باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: یکی از رسالت های اصلی بخش کشاورزی تولید غذا، ارتقای امنیت غذایی و تامین سلامت غذا است .
سید محمدرضا سید حسینی با اشاره به گامهای بلند بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان در تولید غذای سالم و حلال، تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه بیش از ۴میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در استان تولید که بخش عمده این تولیدات سالم و ارگانیک بوده و به همین دلیل این محصولات در سطح کشور و آن سوی مرزها مشتریان خاص خود را داراست و این یکی از امتیازات مهم بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان است.
وی افزود: برای ارتقای ظرفیت تولیدات، برنامه های شاخصی در سطح استان با مشارکت بنگاه های اقتصادی و سرمایه گذاران بخش خصوصی و با همکاری مسئولان در دست اجراست تا انشاالله بزودی شاهد شکوفایی همه زیر بخش های کشاورزی درسطح استان سیستان وبلوچستان باشیم .
در پایان این مراسم جمعی از مدیران عامل کشتارگاه های صنعتی، تولید کنندگان برتر، ناظرین شرعی و ذابحین مورد تقدیر قرار گرفتند.
انتهای پیام