سپهبد شهید سلیمانی با همراهی دلها، لشکری جهانی ساخت

ایرنا جمعه 24 بهمن 1399 - 09:07
کرمان - ایرنا - نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حاج‌ قاسم مکتبی است که با همراهیِ دل‌های مردم، لشکری جهانی ساخت تا از آرمان ‌های انقلاب دفاع کند.
سپهبد شهید سلیمانی با همراهی دلها، لشکری جهانی ساخت

به گزارش ایرنا، امیرحسین‌ قاضی زاده هاشمی پنجشنبه شب در جمع نمازگزاران‌ مسجد امام‌ شهر رفسنجان ضمن تبریک به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: حاج قاسم بین خود و آرمان هایش صداقت داشت.

وی ادامه داد: مردم او را دوست دارند زیرا حاج قاسم قهرمانی است که آرمان، شعار و عملش یکی است و به این دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی از سپهبد شهید سلیمانی به عنوان یک مکتب یاد می کنند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه دشمن سال سیدالشهدای جبهه مقاومت را به شهادت رساند؛ یادآور شد: دشمن می گوید مسئله ما با ایران فقط هسته ای نیست بلکه تحرکات منطقه ای ایران است لذا اولین جایی را که‌ تحلیل کردند سپاه قدس و شخص سپهبد شهید سلیمانی بود و گفتند با شخص حاج‌ قاسم مشکل داریم.

وی تصریح کرد: ملت ایران منطق شیطانی ترامپ را مبنی بر "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران" را نپذیرفتند.

وی تصریح کرد: دشمن به مردم کشورهای سوریه و عراق القا می‌کرد که از دخالت ‌های ایران خسته شده زیرا  نیروهای حاج ‌قاسم در عراق و سوریه حضور داشتند و در قالب مدافع‌ مظلومان عملیات می‌کردند.

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان‌ کرد: بعد از شهادت سپهبد سلیمانی نه ‌تنها ملت ایران بلکه مردم جهان برای حاج ‌قاسم مراسم یادبود باشکوه برگزار کردند و حتی کشورهای غیرمسلمان از شهادت سردار سلیمانی اندوهگین شدند به طوری که هند در بیش از ۷۰۰ شهر تشییع نمادین برای سپهبد شهید حاج ‌قاسم سلیمانی برگزار کردند و یاد او را گرامی داشتند.
نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آرمان انقلاب اسلامی در بین ملت ایران و منطقه زنده و مقدس است؛ گفت: شاهد این هستیم که از یک سال گذشته مزار سپهبد شهید حاج ‌قاسم سلیمانی زیارتگاه عاشقان و دلدادگان نه تنها از سراسر کشور بلکه از خارج کشور و روستای قنات‌ ملک رابُر به زیارتگاه تبدیل شده است.

وی ادامه داد: قلب ملت ایران با اسلام و آرمان ‌های دینی و انقلابی ‌اش و ۴۰ سال زنده و این انقلاب جهانی شده است.

وی اضافه کرد: ایران نقطه آغاز انقلاب اسلامی در جهان است همانگونه که نقطه آغاز اسلام در مکه بود لذا علاوه بر شیعیان، مسیحیان نیز به انقلاب اسلامی پیوسته اند.

وی گفت: مردم اسلام و انقلاب را دوست دارند اما ملت از عملکرد برخی مسئولان ناراحت هستند.

وی اظهار داشت: مردم از مسئولان می خواهند در زندگی شخصی، در تفکر و نحوه اداره کشور به اصول ابتدایی حکمرانی خوب که پایه های آن مردم داری، توجه به مستضعفان و برقراری عدالت است، دقت کنند.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: منشأ انقلاب به مکتب، مذهب و مکتب امام حسین (ع) برمی گردد و این انقلاب به گفتمان‌ جامعه تبدیل شد.

وی ادامه داد: پیر و جوان، زن و مرد، شهری و روستایی، کاسب و کارگر و تمامی اقشار جامعه به انقلاب پیوسته بودند به عبارتی انقلاب یعنی همین، یعنی حرکت اجتماعی فراگیر که به سال های ۵۶ و ۵۷ مربوط است.
وی افزود: عده ای مانند شهید مطهری و شهید مفتح برای نخبگان‌ و عده ای مانند شهید مدنی و شهید دستغیب برای عموم مردم گفتمان انقلاب داشتند و همزمان با این حرکت انقلابی بر اساس همان نیازهای مادی انسان، گروه های مختلفی در دهه ۴۰، ۵۰ شمسی جریان های کمونیستی را تقویت کرده بود.

قاضی زاده افزود: تقریباً دانشگاه ها در حوزه‌ دانشجویی در تسخیر جریانات چپ بود و تمام شعارهای آن‌ ها حول محور  اقتصادی-معیشتی یا عدالت خواهی‌ بود؛ می خواستند خود را به مردم بقبولانند امّا مردم نپذیرفتند.

وی ادامه داد: آن زمان توسعه قومیت گرایی عرب با چاشنی کمونیست همراه بود و این جریانات انحرافی خود را در صفوف‌ انقلاب جا زدند و با انقلاب اسلامی همراه شدند.

قاضی زاده ادامه داد: یک گروه از این افراد لیبرال مسلک هایی بودند که اعتقاد داشتند دوره شاهنشاهی‌ به پایان رسیده و دنبال یک دموکراسی غربی بودند و می گفتند سلطنت جمع آوری شود.

وی ادامه داد: آن ها در گفت و گوهایی که با امام داشتند اذعان داشتند سلطنت یک موضوع ظاهری باشد؛ آن ها می خواستند یک سلطنت مشروطه ایجاد شود.

وی تصریح کرد: گروهی هم خود را در سطح انقلابیون جا زدند و شعارهای تند عدالتخواهی و معیشتی سر دادند امّا مردم این‌ ها را هم نپذیرفتند و نقطه آغاز پیروزی انقلاب اسلامی‌ در ۲۲ بهمن بود و ۲ سال طول کشید تا ملت ایران‌ توانست این جریان های انحرافی مانند فدائیان خلق و جریان مارکسیستی را از دامن انقلاب بزداید.

وی با بیان اینکه مردم  بعد از این موضوع با جنگ تحمیلی هشت ساله دفاع مقدس روبرو شدند؛ تصریح کرد: مردم‌ پای انقلاب ایستادند؛ ۴۳ کشور در جریان‌ جنگ عراق با ایران‌ متحد شده بودند و از حدود ۳۰ کشور در این جنگ ما اسیر داشتیم، جنگ  ایران فقط با صدام‌ و بعثی‌ ها نبود!

قاضی زاده گفت: بعضی ها زمزمه می کنند آیا انقلاب و مسیری که انتخاب کرده و جلو آمدیم‌ درست است یا اشتباه، مردم اعتقادشان به انقلاب باقیمانده یا باقی نمانده است، وضعیت دینی و مذهبی مردم چگونه است؟ و دیگر زمزمه ها و گفته هایی که در فضای مجازی و رسانه ها و بین مردم بیان می شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: مردم مشکلات زیادی دارند و از برخی شرایط ناراضی هستند و در برخی موارد میران امید کاهش پیدا کرده امّا مردم انقلاب را دوست دارند و پشیمان نشده اند.

قاضی زاده تصریح کرد: مردم به مسوولان خطاب دارند که "اگر بیش از ما پایبند به اصول دینی و انقلابی نیستید حداقل به اندازه ما باشید" آن ها می گویند در زندگی شخصی، در تفکر و نحوه اداره کشور به اصول ابتدایی حکمرانی خوب که پایه های آن که مردم داری، توجه به مستضعفان و برقراری عدالت است، توجه کنید.
وی افزود: مردم  آن زمان آزار می بینند که مسئول کشوری به آن چیزی که امام به او تحویل داده پایبند نباشد و این یک نوع فریاد ملت ایران است لذا باید به اهداف و آرمان ‌های انقلاب برگردیم و آنچه مردم‌ می خواهند انجام دهیم.

نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امام چون نظام اداری کشور را قبول نداشت نهادهای انقلابی شامل جهاد سازندگی، کمیته انقلاب، کمیته، سپاه و بسیج و دیگر نهادها را ایجاد کرد زیرا نظام اداری کشور قبل از این؛ انقلاب را به ناکجا آباد می ‌بُرد که با تشکیل این نهادها به خواسته های ملت پاسخ داد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.