افزایش شدید مصرف دارو‌های ضد افسردگی در میان صهیونیست‌ها

صدا و سیما شنبه 20 خرداد 1402 - 13:53
دارو‌های ضد اضطراب در میان صهیونیستها در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با سال ۲۰۱۶، یعنی ظرف شش سال، پنجاه درصد افزایش داشته است.

  افزایش شدید مصرف دارو‌های ضد افسردگی در میان صهیونیست‌هابه گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏، پایگاه اینترنتی خبرگزاری سما به نقل از کانال عبری ای ۲۴، نوشت: گزارش‌های منتشر شده در منابع عبری نشان می‌دهد مصرف دارو‌های ضد افسردگی و اضطراب در میان شهروندان رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

نگرانی از وضعیت متشنج ژئوپلتیک و آینده سیاسی و اقتصادی اسرائیل و فشار ناشی از نگرانی‌های روز افزون پساکرونا در میان شهروندان اسرائیلی تشدید و منجر به افزایش مصرف قابل توجه دارو‌های ضد افسردگی و اضطراب در میان اسرائیلی‌ها طی سالیان اخیر شده است.

گزارش این کانال حاکی است از هر سه اسرائیلی یک نفر- که بیشتر آن‌ها زنان هستند- به طور مرتب از حملات پانیک (حملات مرگ آور اضطراب) رنج می‌برند که به گفته برخی از متخصصان سلامت این تعداد احتمالا بسیار بیشتر است.

این گزارش تصریح کرد مرحله ویروس کرونا پیامد‌های شدیدی به ویژه بر بخش سلامت روان داشت که برخی می‌گویند هنوز دست کم گرفته می‌شود.
این گزارش می‌افزاید در سال ۲۰۲۲ حدود ۷.۵ درصد اسرائیلی‌ها (یعنی چیزی نزدیک به ۶۴۰۰۰ نفر) دارو‌های ضد افسردگی و اضطراب مصرف می‌کنند. این در حالی است که دارو‌های ضد اضطراب در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با سال ۲۰۱۶، یعنی ظرف شش سال، پنجاه درصد افزایش داشته است.

در همین زمینه،  ادگار کوهن یک شهروند اهل تل آویو به ای ۲۴ نیوز توضیح داد این موضوع نشان از مشکلات شخصی است که مطمئنا با عوامل زیادی از جمله سوالاتی درباره زندگی در اسرائیل برای مهاجران جدید و حتی کسانی که مدت طولانی در اینجا زندگی کرده اند مرتبط است و نیز بیانگر مشکلات اقتصادی و بی ثباتی سیاسی برای همه است. 

همچنین به این مطلب اشاره شد که ۵۰ درصد اسرائیلی‌هایی که به تصور حمله قلبی به اورژانس مراجعه می‌کنند در واقع از حمله پانیک رنج می‌برند. همچنین شمار افرادی که دارو‌های ضد افسردگی و اضطراب مصرف می‌کنند از سال ۲۰۱۹- یعنی پیش از همه گیری کرونا- تا سال ۲۰۲۲، ۲۳ درصد افزایش یافته است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد در سال ۲۰۱۹، ۲۸۷ هزار و ۵۱۱ نفر از دارو‌های ضد افسردگی و ضد اضطراب استفاده می‌کردند این رقم در سال ۲۰۲۲ به ۳۲۲ هزار و ۱۳۶ بیمار رسید که ۶۲ درصد آن‌ها زن بودند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.