پهنای باند قابل واگذاری هرمزگان به ۳۸۱ گیگابیت بر ثانیه رسید

ایرنا شنبه 25 بهمن 1399 - 12:29
بندرعباس - ایرنا - مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات هرمزگان گفت: ظرفیت پهنای باند این استان از ۱۳۰ گیگابیت برثانیه در ابتدای دولت دوازدهم به ۵۸۳ گیگابیت بر ثانیه در سال جاری رسید.
پهنای باند قابل واگذاری هرمزگان به ۳۸۱ گیگابیت بر ثانیه رسید

احد قویدل فرد روز شنبه در این خصوص به خبرنگاران اظهار داشت: ۳۸۱ گیگابیت از ۵۸۳ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت پهنای باند این استان قابلیت واگذاری به متقاضیان را دارد و ظرفیت انتقال شبکه هرمزگان هم درحال حاضر ۷۷۴ گیگابیت بر ثانیه است.

وی ادامه داد: ظرفیت مازاد را می‌توان برای توسعه زیر ساخت‌های ارتباطی شامل توسعه شبکه کابل فیبرنوری در سطح استان و تامین پهنای باند مورد نیاز اپراتورهای مخابراتی و ارائه دهندگان خدمات اینترنت به منظور افزایش دسترسی شهروندان در مناطق کمتر برخوردار استان استفاده کرد.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات هرمزگان اضافه کرد:  این استان با توجه به توسعه زیر ساخت‌های ارتباطی، افزایش پهنای باند و ترافیک مصرفی، افزایش خدمات غیر حضوری در ایام کرونا و با وجود ضریب نفوذ ۸۶ درصدی شبکه پهن باند سیار که از شبکه زیرساختی استان استفاده می کنند، در حوزه تامین اینترنت و رفع نیاز های شهروندان با چالش خاصی روبه رو نبوده است.

۳۰۱ خانوار روستایی به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

وی، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به تحت پوشش قرار گرفتن ۶ روستا شامل کوشکی، گدو پایین، گدو بالا، گزان وزین، تگو و کلمویی تعداد ۳۰۱ خانوار با جمعیت یک هزار و  ۳۶۱ نفر به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند که این با احداث سایت نسل چهارم تلفن همراه در روستای کوشکی محقق شد.

وی ابراز داشت: اعتبار مورد نیاز این کار از طریق طرح ملی خدمات اجباری روستایی (USO) و در راستای کاهش شکافت دیجیتالی بین روستاها و شهرها تامین شد.

۹ روستای بشاگرد از خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه بهره‌مند شدند

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات هرمزگان اشاره کرد: ۵۰۴ خانوار با جمعیتی افزون‌بر  یک هزار و ۸۴۶ نفر در ۹ روستای بشاگرد به شبکه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه دسترسی یافتند و می‌توانند از مزایای شبکه ملی اطلاعات بهره ببرند.

قویدل افزود: این با احداث یک سایت و یک دکل تلفن همراه محقق شده و کاربران روستاهای گوروی، دسک، دربن صلاح، جخیش، گارگنجی، دستگرد ناگرد، درالوی، گوریچی و شه بابک می‌توانند از این بسترها استفاده کنند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.