توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز جزو اولویت های امور عشایری ایلام است

خبرگزاری مهر یکشنبه 04 تیر 1402 - 20:25
ایلام-مدیرکل امور عشایری استان ایلام گفت: توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز جزو اولویت های امور عشایری ایلام است.

محمد جواد خانزادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان ایلام با داشتن ۹ هزار و ۷۳۶ خانوار و ۶۰ هزار نفر ۱۱ درصد جمعیت استان ایلام را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: عشایر عنوان قشری که حاملان میراث کهن و فرهنگ غنی استان هستند و علاوه بر آن نقش بسزایی در تولید و اقتصاد مقاومتی دارند به طوری که ارزش تولیدات عشایر بیش از سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال است.

وی ادامه داد: ۴ سیاست جدید برای تنوع بخشی به زندگی عشایر توسط سازمان امور عشایر کشور تعریف شده است که این چهار طرح شامل توسعه زنجیره گوشت قرمز، کشت گیاهان دارویی، توسعه صنایع دستی و ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی و توسعه گردشگری عشایر است که منجر به افزایش درآمد عشایر خواهد شد.

خانزادی همچنین با اشاره به پروژه‌های در دست اقدام، بیان کرد: نزدیک رسانی آب شرب یکی از سیاست‌های سازمانی است که تاکنون چندین پروژه در سطح استان انجام شده و در حال حاضر دو پروژه در دست اقدام است.

مدیرکل امور عشایری استان ایلام اظهار کرد: در صورتی که تامین اعتبار بیش از ۴۰۰ خانوار عشایر از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار خواهند شد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.