ارسال 6 اثر نفیس از هنر دست اصفهانی‌ها به عتبات عالیات

خبرگزاری فارس دوشنبه 05 تیر 1402 - 13:47

حسین ایرانپور مسؤول کارگاه آفرینش‌های هنری ستاد عتبات عالیات استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: ستاد عتبات عالیات استان اصفهان با حمایت‌های مردمی در اجرای طرح‌های بزرگ بازسازی حرم مطهر امامان معصوم(ع) همکاری دارد.

وی افزود: همزمان با شهادت حضرت امام محمدباقر(ع) ۶ اثر نفیس هنر دست جمعی از هنرمندان اصفهانی به عتبات عالیات ارسال شد.

 

 ایرانپور گفت: چهار روپوش به رنگ مشکی برای نصب در مضجع شریف امام هادی(ع)، امام حسن عسگری(ع)، نرجس خاتون و حکیمه خاتون که به سرپرستی بانوی هنرمند حاجیه خانم محزونیه به دست ۱۴ بانوی هنرمند  اصفهانی در مدت ۲ سال دوخته شده و برای نصب به شهر سامرا در کشور عراق ارسال شد.

مسؤول کارگاه آفرینش‌های هنری ستاد عتبات عالیات استان اصفهان گفت: این بانوان هنرمند بر روی این آثار نفیس هنری، هنرهای تزئینی همچون ملیله، مروارید، سنگ‌دوزی و هنر خوشنویسی را پیاده‌سازی کرده اند.

وی ادامه داد: این روپوش‌ها همچنین مزین به نام مقدس الله، آیات مبارک پنج تن آل عبا و اسامی امامین معصوم(ع) خوشنویسی است.

 

ایرانپور گفت: همچنین دهمین پرده سردر ورودی حرم مطهر امامین جوادین(ع) با تلفیقی از هنرهای تزئینی به ابعاد یک متر و ۶۰ سانتی‌متر در ۲ متر و ۶۰ سانتی‌متر تخته فرش نفیس دستباف اهدایی حاج علی حکیمی به ابعاد ۴ متر و ۴۰ سانتی‌متر در ۶ متر و ۷۰ سانتی‌متر به شهر کاظمین در کشور عراق ارسال شد.

 

مسؤول کارگاه آفرینش‌های هنری ستاد عتبات عالیات استان اصفهان تصریح کرد: این فرش نفیس طرح نقشه اصفهان با گره‌های عاشقی ۶ هزار و ۴۰۰ بافنده دلداده ائمه معصومین(ع) در مدت سه سال بافته شده است.

به گزارش فارس، استان اصفهان پیشتاز در خلق آثار هنری و بازسازی حرم های مطهر عتبات عالیات در کشور عراق است.

پایان پیام/۶۳۱۰۱/ع

منبع خبر "خبرگزاری فارس" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.