به گزارش رکنا، پاناکوتای انار یک دسر خوشمزه است که به سادگی تهیه می شود.
ژله انار یک بسته
شیر یک لیوان
شکر 3 قاشق
گلاب یک قاشق
وانیل کمی
پودر ژلاتین یک قاشق
خامه صبحانه ۵۰گرم
آب سرد یک چهارم پیمانه
انار دون شده
حتما ژله را روی بخار کتری بن ماری کنید تا کاملا ذراتش حل شود و به رنگ شفاف در بیاید، برای لایه اول ژله حداقل 2 ساعت در یخچال بماند تا بسته شود. برای اینکه خامه گوله نشود داخل شیر حتما یک ملاقه شیر داغ را داخل خامه بریزید و هم بزنید و بعد اضافه کنید. برای اینکه دانه های انار روب ژله شناور شود انار را که ریختید یک لایه خیلی نازک ژله بریزید و بگذارید یخچال تا ببندد. بعد دوباره ژله را بریزید رویش. اینجوری انار معلق می ماند و رو نمی آید.