علی سالاروند در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: جزء استانهایی هستیم که به بیسیم دیجیتال مجهز شدیم که در مرحله اول پناهگاه سفیدکوه ازنا و اشترانکوه انجام شده و در مرحله دوم سفیدکوه خرمآباد، قالی کوه و شاداب کوه در آینده انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تعرض را در عرصه تالابها داریم، افزود: تالابهای بیشهدالان دورود و پلدختر نیز به بیسیم دیجیتال مجهز خواهند شد.
سالاروند با اشاره به اینکه نیروهای ما را به عنوان نیروی شبه نظامی در نظر گرفته و حق استفاده از ساختمانهای پاسگاههای محیط زیستی به عنوان مهمانسرا را نداریم، تصریح کرد: به همین منظور طبقه بالای پاسگاه های زیست محیطی را به پاسگاه موزه تبدیل کردیم که سعی کردیم عکس و تاکسیدرمی گونههای هر منطقه را دید و حتی سعی کردیم به گونهای طرحی شود که بازگشت به گذشته باشد که برای اولین بار در کشور آماده افتتاح است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان بیان کرد: در هر شهری افتتاحیه رفع آلودگیهای صنعتی داشتیم که بیشتر آنرا با حمایت صندوق ملی محیط زیست اجرایی کردیم، به عنوان مثال الکل نصر ۲۵ سال است که آلوده است ما برای اولین با به همت دادستان و کمک مالی صندوق ملی محیط زیست پروژه تصفیه خانه این کارخانه را کلنگزنی کرده و در حال حاضر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: در حال حاضر صنایعی مانند خمیرمایه دورود، آسفالت بروجرد و ۱۴ صنعت دیگر را از محل تسهیلات صندوق ملی محیط زیست انجام میدهیم، با این روال اگر صنایع در کنار ما قرار بگیرند ظرف دو تا سه سال آینده صنعت آلوده در لرستان نخواهیم داشت.
سالاروند تصریح کرد: هرجا که برویم آلودگی محیط زیستی داشته باشند با حمایت مالی صندوق ملی محیط زیست میتوانیم مشکلات را حل کنیم.
انتهای پیام