طرز تهیه پلو عطری؛ یک پیشنهاد ساده و فوق العاده خوشمزه

باشگاه خبرنگاران یکشنبه 26 بهمن 1399 - 03:22
در گزارش زیر طرز تهیه پلو عطری را به شما آموزش می‌دهیم.

در گزارش زیر طرز تهیه پلو عطری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  پلو عطری آشنا کنیم.

مواد لازم
گشنیز ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری 

برنج ۶۰۰ گرم

آب گوشت ۵ فنجان

نمک به مقدار لازم

آبلیمو۳ قاشق غذا خوری

سیر۳ حبه

پیاز۱ عدد
پوست لیمو ترش تازه و رنده شده۱ قاشق چای خوری

زنجبیل تازه و رنده شده ۲ قاشق مربا خوری

کره ۳ قاشق غذا خوری

زعفران آب کرده و غلیظ ۱ قاشق مربا خوری

هل ۳ عدد


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
ابتدا آب ِگوشت و هل را در قابلمه ریخته و جوش می‌آوریم.

کره را در تابه ریخته و گرم می‌کنیم و به ترتیب اول پیاز رنده شده، بعد سیر پوره شده و زنجبیل را تفت می‌دهیم تا نرم شود.

سپس رنده پوست لیمو و برنج خیس خورده را ریخته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آن را تفت می‌دهیم.

بعد مواد تفت داده شده را داخل آب گوشت جوش آمده ریخته و آن را به صورت کته میپزیم. باید برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.
بعد شعله گاز را خاموش کرده و آبلیمو و گشنیز ساطوری را با برنج مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا آماده شود.

سایر نکات
در صورت تمایل از آب مرغ به جای آب گوشت استفاده کنید
میتوانید به جای کره از روغن حیوانی هم استفاده کنید
هنگام کشیدن پلو هل را از آن جدا کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.