۴۷۶ کیلو گوشت قربانی در همدان از چرخه مصرف خارج شد

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 13 تیر 1402 - 15:05
مدیرکل دامپزشکی استان همدان از خروج از چرخه مصرف ۴۷۶ کیلوگرم گوشت قربانی دارای آلودگی انگلی در عید سعید قربان در سطح این استان خبر داد.

امیرحسین نقی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در عید سعید قربان ۲۵۴۵ رأس دام زنده و لاشه دام قربانی شده در سطح استان همدان توسط دامپزشکی مورد بازرسی و معاینه قرار گرفت که از تعداد ۴۷۶ کیلوگرم گوشت قربانی دارای آلودگی انگلی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.

وی با بیان اینکه خروج از مصرف این میزان گوشت قربانی و ذبح شده به معنای معدوم سازی کامل لاشه دام نیست، افزود: با معاینه لازم، برخی از قسمت های دارای آلودگی انگلی لاشه‌های دام از جمله کبد، ریه و کلیه نیازمند اصلاح و حذف بوده که با اقدام به این کار قسمت آلوده از لاشه دام حذف می‌شود. 

نقی‌پور تصریح کرد: در عید قربان ۳۶ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان همدان شامل ۲۳ دامپزشک، ۴۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۵ ناظر شرعی برای ارائه خدمات فرآیند نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی دام های قربانی شهروندان استان همکاری داشتند.

وی در ادامه با اشاره به بیماری های مشترک‌بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو تصریح کرد: لاشه‌ های دام باید تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دست ‌کم تا ۴۸ ساعت در دمای یخچال(صفر تا ۴ درجه) نگهداری و سپس مصرف شود.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.