«محمدجواد قربانیان» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع ۳۸ هزار و ۲۷۰ انبار ثبت شده در سامانه، چهار هزار و ۸۹۰ انبار تایید شده است.
وی تعداد انبارهای تایید شده سیستمی را ۶ هزار و ۴۹۰ نفر انبار عنوان کرد و ادامه داد: ۲۱ هزار و ۸۰۷ انبار نیز در انتظار تایید هستند و پنج هزار و ۸۳ انبار نیز غیر فعال اعلام شدهاند.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در توضیح طرح جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا، اظهار داشت: این طرح از دیماه سال ۹۵ با دستور هیات دولت و با عاملیت وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز و براساس آن اشخاص حقیقی و حقوقی که کالا خرید و فروش و انبار میکنند باید آدرس و مشخصات دقیق انبارهای خود را در سامانه جامع انبار و مراکز نگهداری کالا ثبت کنند.
قربانیان بیان کرد: راهاندازی سامانه انبارها و مراکز نگهداری کالا بر اساس ماده ۲۳ آیین نامه اجرایی مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با هدف مبارزه با قاچاق دنبال میشود.
وی گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی مکلف است در این طرح با همکاری جهاد کشاورزی، ادارات کل راه و شهرسازی، اقتصاد و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پست، دانشکده علوم پزشکی، شرکت پخش فرآورده های نفتی، شهرداری ها، اتاق بازرگانی و اتاق اصناف نسبت به شناسنامه دار کردن انبارها، سردخانه ها و سیلوهای متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی استان اقدام کند.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت استان مرکزی اضافه کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی در بخشهای مختلف دولتی و غیردولتی که دارای انبار هستند باید در اسرع وقت به سامانه اینترنتی با آدرس WWW.NWMS.IR مراجعه کنند که در این صورت همه فعالیتهای نگهداری، تخلیه و بارگیری زیر نظر سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام میشود.
در مجموع بیش از ۱۰۰ هزار انبار، سردخانه و محل نگهداری کالا در استان مرکزی وجود دارد.