جمال معتمدی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باتوجه به شرایط خاص شبکه های برق در استان و همچنین جلوگیری از نوسانات، ناپایداری و سرقت شبکه های برق در این استان باید هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه های برق فشار ضعیف تبدیل به شبکه های کابلی شود.
وی با اشاره به مشارکت گروه های عملیاتی و اتفاقاتی شرکت توزیع نیروی برق استان و بهره گیری از ظرفیت پیمانکاران برای عملی شدن این پروژه مهم، افزود: برنامه ریزی ها با نظارت مستقیم یکی از مدیران ستادی جهت سرعت بخشی و رفع مشکلات احتمالی در ادامه اجرای پروژه انجام می گیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد، مشارکت مدیران ناحیه های مختلف و پرسنل زیرمجموعه آنها در اجرای پروژه تبدیل شبکه های سیمی به کابلی در استان را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امید است با اجرای این پروژه شاهد کاهش نرخ تلفات انرژی در شبکه های برق این استان باشیم.
معتمدی زاده ابراز داشت: در استان کهگیلویه و بویراحمد حدود سه هزار و ۸۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف برق وجود دارد که با تبدیل هزار و ۵۰۰ کیلومتر از این شبکه ها به کابلی، تمام شبکه های فشار ضعیف کابلی شده اند.
وی با بیان اینکه شبکه های کابلی می تواند در پایداری برق و رضایتمندی مشترکین بسیار موثر باشد، ادامه داد: کار تبدیل شبکه های سیمی به کابلی ابتدا از حوزه شهری به دلیل تراکم جمعیتی و شبکه ای شروع و سپس در روستاها اجرایی می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از مشترکین برق در این استان خواست در زمان اجرای پروژه سیمی به کابلی شبکه های برق همکاری لازم را با شرکت توزیع نیروی برق و پیمانکاران داشته باشند.
افزون بر ۲۷۰ هزار اشتراک برق در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که حدود ۵۰ درصد از آنها در شهرستان های ۶ گانه گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد سکونت دارند.
کهگیلویه و بویراحمد با بیش از ۷۲۳ هزار نفر جمعیت دارای ۹ شهرستان بوده که ۶ شهرستان آن در منطقه گرمسیری و سه شهرستان در منطقه سردسیری واقع شده است.