به گزارش رکنا، املت با رب گوجه فرنگی را بسیاری از افراد دوست دارند. املت با رب گوجه فرنگی که با نام املت ربی هم شهرت دارد یکی از انواع صبحانه های محبوب میان ایرانیان است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید. املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سر پر
تخم مرغ 4 عدد درشت
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
برای تهیه املت ربی خوشمزه ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.
مهم ترین دلیل خوشمزه شدن املت قهوه خانه ای این است که رب گوجه فرنگی را به خوبی سرخ می کنند، سرخ کردن رب گوجه فرنگی به طور کامل کامل علاوه بر اینکه باعث خوشمزه تر شدن املت می شود، به خوشرنگ تر شدن آن نیز کمک می کند.
پس رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ ان باز شود و بوی خامی اش گرفته شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و پس از ترکیب کردن رب گوجه فرنگی با ادویه باید تخم مرغ ها را اضافه کنیم.
تخم مرغ ها را یک به یک به تابه اضافه می کنیم و مقدار کمی نمک روی تخم مرغ ها می پاشیم. نکته مهم در مورد نمک املت قهوه خانه ای این است که رب گوجه فرنگی معمولا نمک زیادی دارد و باید مراقب باشید املت را شور نکنید.
حالا تخم مرغ و رب گوجه فرنگی را چند دقیقه هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. میزان پخته شدن تخم مرغ ها هم به خودتان بستگی دارد ولی به طور معمول در املت قهوه خانه ای تخم مرغ به طور کامل پخته می شود.
در پایان پس از اینکه املت به طور کامل پخت و تخم مرغ کاملا سفت شد، آنرا به همراه همان تابه ای که املت را درونش پخته ایم درون یک سینی مناسب قرار می دهیم و به همراه پیاز خرد شده و نان بربری تازه سرو می کنیم.