به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ مجید آوج سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان کردستان با اشاره به اینکه آسیبشناسی اجمالی در زمینه برنامهریزی اوقات فراغت جوانان انجام گرفته است، اظهار کرد: تلاش شده است تا به صورت مسئله محور و برنامهریزیهای از پیش تعیین شده در جلسات ساماندهی امور جوانان حضور یابیم.
وی با ذکر اینکه تأمین خوراک در کمیتههای تخصصی با حضور نمایندگان دستهها به صورت جلسات کارشناسی پیش میرود، افزود: نتیجه فعالیتهای کارشناسی شده در صحن جلسات به حضور اساتید اعلام خواهد شد.
آوج با بیان اینکه ستاد ساماندهی مهمترین مرجع سیاستگذاری، هماهنگی و تقسیم کاری استانی در بخش برنامههای حوزه جوانان است، تصریح کرد: در آسیبشناسی صورت گرفته مشخص شد دستگاههای ذیربط در امور جوانان برنامهریزیهایی را به صورت ویژه و تخصصی انجام دادهاند و در ادامه تلاش میشود تا به صورت ویژه به سمت برنامههای مشترک بین دستگاهها پیش برویم.
وی با تأکید بر اینکه انتظار میرود راهکارها و برنامههای اجرایی خوبی اندیشیده شود، ادامه داد: تعداد جلسات ساماندهی شامل 15 کمیته تخصصی و 14 جلسه ستاد ساماندهی با حضور و جدیت در پیگیری فرمانداران در استان تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه اوقات فراغت و غنیسازی آن محدود به فصل خاصی نیست، تصریح کرد: در تلاش هستیم تا با همکاری مرکز ایسپای جهاد دانشگاهی نظرسنجی را در خصوص جامعه هدف انجام داده و بر مبنای این پژوهش فعالیتهای آتی را مدیریت کرد.
وی با اذعان به اینکه برگزاری فعالیت در حوزه گردشگری، مراسم و جشنها، برنامههای مشارکتی، فعالیتهای ورزشی، فعالیتهای فرهنگی و هنری و دورههای آموزشی از مهمترین نیازهای جوانان است، یادآور شد: از جمله مشکلات موجود در زمینه اوقات فراغت کمبود امکانات، توزیع نامناسب امکانات و فضاهای فراغتی در سطح استان، مخاطب پسند نبودن برنامهها در کنار محدود بودن برنامهها به فضا و زمان خاص است.
آوج با بیان اینکه موازی کاری بین دستگاهی و تکراری بودن برنامههای اجرایی همزمان با بالا بودن هزینه کلاسها و دورههای آموزشی آسیبزا هستند، گفت: متأسفانه شاهد هستیم که در برنامهریزیها کمتر به روستا و جوانان روستایی توجه شده است.
وی با بیان اینکه برنامههای 1402 شامل سه بخش ارتقاء بحث دینی، اجتماهی و فرهنگی جوانان، افزایش روحیه نشاط و مسئولیتپذیری جوانان و بسترسازی اشتغال جوانان مورد تأکید است، تصریح کرد: در امسال برنامههای غدیر و قربان نیز مورد توجه قرار گرفت و در تمامی شهرستانها به بهترین شکل اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه از برنامههای خاص و ویژه استقبال میکنیم، خاطرنشان کرد: امید است صدا و سیما همکاری لازم را جهت برنامهسازی و انعکاس اخبار و پوشش برنامهها با تدارک برنامههای ویژه اوقات فراغت لحاظ کند.
آوج کیفی سازی برنامهها با حضور و همکاری جوانان و گفتگو با جوانان را دیگر الزام برنامههای اوقات دانست و خاطرنشان کرد: تمرکززدایی برنامهها و اجرا در شهرستانها و روستاهای استان با همکاری کلیه دستگاهها در دست پیگری است.
انتهای پیام/