طرز تهیه شیرینی دنیش؛ یک شیرینی خوشمزه و خاص برای عید نوروز

باشگاه خبرنگاران دوشنبه 27 بهمن 1399 - 04:03
در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی دنیش را به شما آموزش می‌دهیم.

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی دنیش را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی دنیش آشنا کنیم.

مواد لازم
خمیر هزارلا ۱ بسته
مارمالاد مربا به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم

مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)  ۱ عدد
شکر به مقدار لازم
کره کمی
شکلات چیپسی به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

خمیر هزارلا رو به شکل مستطیل برش بزنید و یک تیکه کره یک طرفش بزارید و تا بزنید به شکلی که مربع بشه (کره بینش خوش طعم میکنه. سعی کنید که دو لبه کامل به هم بچسبه)

برای رومال زرده تخم مرغ و شکر رو هم بزنید که طعم بد تخم مرغ بره و روی شیرینی بزنید و توی فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید (دما و زمان بستگی به فر داره)

بعد پخت و سرد شدن کامل شیرینی ها، با برس مقدار کمی کره روی شیرینی‌ها بزنید. بعد وسط شیرینی رو به انداره سر یه اسکان کوچیک اندازه بزنید و خمیرشو بدین داخل شیرینی و داخل حفره رو مارمالاد بریزید و با شکلات چیپشی آب شده تزیین کنید. نوش جان

سایر نکات
حتما حتما دو طرف هزارلارو که تا دادین بچسبونید وگرنه نون بالا آمده و بد فرم میشه. کره رو هم قشنگ فشار بدین که بچسبه

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.