سالانه ۱۳ هزار تن قارچ خوراکی در استان قزوین تولید می شود

خبرگزاری برنا یکشنبه 01 مرداد 1402 - 10:18
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: سالانه ۱۳ هزارتن قارچ خوراکی در ۴۲ واحد پرورش قارچ در استان تولید می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمد پیله فروش در این باره اظهار کرد: همچنین تعداد ۲۶ واحد پرورش قارچ خوراکی دارای پروانه تاسیس هستند که ظرفیت تولید ۲۴ هزار تن در سال را دارند.

پیله فروش یادآور شد: در حال حاضر ۹ واحد تولید کمپوست در استان به بهره برداری رسیده که ظرفیت واقعی تولید ۳۶۰ هزار تن در سال را دارند.

وی اضافه کرد: همچنین۳ واحد تولید کمپوست با ظرفیت ۸۷۵ تن در سال  پروانه تاسیس دریافت کرده اند. 

وی گفت: همچنین ۴ واحد تولید بذر قارچ با ظرفیت ۵ میلیون لیتر در سال در استان فعال هستند.

انتهای پیام 

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.