به گزارش خبرنگار مهر، علی ملک زاده بعدازظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بیشترین تخلفات این مراکز، رعایت نکردن مسائل بهداشتی و نداشتن ماسک و کلاه هنگام کار است.
وی بیان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون هشت هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است.
ملک زاده تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۰۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به مراکز قضائی و تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
منبع خبر "
خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.