این ربات چهارپا می‌تواند مانند مارمولک و عنکبوت دیوارنوردی کند [تماشا کنید]

دیجیاتو پنج شنبه 05 مرداد 1402 - 16:02
درحالی‌که مارمولک از ساختارهای ریزی به‌نام ستای برای دیوارنوردی استفاده می‌کند، مگ‌نکو از ماژول‌های آهنربای دائمی الکتریکی استفاده می‌کند. The post این ربات چهارپا می‌تواند مانند مارمولک و عنکبوت دیوارنوردی کند [تماشا کنید] appeared first on دیجیاتو.

بازرسی سازه‌های فلزی یا ماشین‌ها می‌تواند برای افراد دشوار باشد. اگرچه پهپادهای هوایی ممکن است کمک کنند، عمر باتری محدود آنها یک مشکل است. اینجاست که قرار است ربات مگ‌نکو با پای مغناطیسی وارد شود.

این ربات چهارپا که توسط تیمی متشکل از هشت دانشجوی لیسانس مهندسی در موسسه تحقیقاتی زوریخ سوئیس ساخته شده‌ است، از قابلیت‌های بالا رفتن‌ از دیوار و سقف مارمولک الهام گرفته شده‌ است.

درحالی‌که مارمولک از ساختارهای ریز مو مانندی به‌نام ستای استفاده می‌کند، مگ‌نکو از ماژول‌های آهنربای دائمی الکتریکی که در آزمایشگاه سیستم‌های رباتیک ساخته‌ شده‌ است استفاده می‌کند.

پای مگ‌نکو
نگاهی دقیق به یکی از پایه‌های الکترومغناطیسی ربات که دارای فنر و روکش لاستیکی است.

هر ماژول از چندین آهنربای کوچک‌تر تشکیل شده‌ است که می‌توانند به‌طور مکرر در کسری از ثانیه، از طریق یک پالس الکتریکی کوتاه، مغناطیسی و غیرمغناطیسی شوند. نکته مهم این است که آهنرباها برای ماندن در هر دو حالت به برق نیاز ندارند. آنها همچنین هنگام مغناطیسی شدن بسیار قدرتمند هستند.

بنابراین بله، این وسیله می‌تواند کاملاً وارونه راه برود!

قابلیت‌های مگ‌نکو

ربات به تنهایی مسیر را دنبال می‌کند و به‌طور مستقل بین راه رفتن روی سطوح فرومغناطیسی عمودی و افقی تغییر می‌‌کند. پدهای لاستیکی فنری به آن کمک می‌کند تا درحین انجام این کار، کشش را حفظ کند.

این ربات می‌تواند به سنسورهای مختلفی از جمله دوربین تشخیص عمق مجهز شود.

در ادامه مسیر، مگ‌نکو قادر به اجتناب از موانع و برنامه‌ریزی مسیر مستقل خواهند بود و ممکن است در نهایت چیزی بیش از بررسی ساختارها انجام دهد.

یکی از اعضای تیم گفت:

ما در ابتدا قصد داریم ربات را برای کارهای بازرسی آماده کنیم، اما هیچ چیز مانع از انجام تعمیرات مستقل یا تعمیرات از راه دور در آینده نمی‌شود.

این ربات می‌تواند از حمل بارهای چند کیلوگرمی پشتیبانی کند. نظارت نیز یک مورد کاربرد بسیار جالب است زیرا ربات دارای پاهای مغناطیسی خاصی است که برای مغناطیسی ماندن نیازی به برق ندارند.

دانشمندان اکنون درحال کار بر روی بهبود ربات و مذاکره با کارشناسان صنعت در مورد آزمایش در دنیای واقعی هستند.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.