آموزش آشپزی؛ از بستنی آلاسکا و مربای آجیل تا فراپوجینوی توت فرنگی و گلت گیلاس+ تصاویر

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 19 تیر 1399 - 17:29
در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.
آموزش آشپزی؛ از بستنی آلاسکا و مربای آجیل تا فراپوجینوی توت فرنگی و گلت گیلاس+ تصاویر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید


بیشتربخوانید


ژله چرخشی آلوئه ورا و بلوبری + دستور تهیه


مربای آجیل خوشمزه و متفاوت + طرز تهیه


دستور رژیمی بستنی مگنوم با مغز شاتوت

دستور رژیمی بستنی مگنوم با مغز شاتوت


طرز تهیه فراپوجینوی توت فرنگی


طرز تهیه آلاسکا

طرز تهیه آلاسکا


نان تست با قارچ خامه‌ای + دستور تهیه


سالاد روسی + طرز تهیه


گلت گیلاس خوشمزه + طرز تهیه

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.