سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از معاینه ۵ هزار نفر از اهالی منطقه پلان چابهار در اردوی جهادی ۳ روزه دانشگاه علوم پزشکی ایران در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر علی مشکی گفت: یکی از اهداف ذاتی دانشگاههای علوم پزشکی رسیدگی به بهداشت و درمان مناطق کم برخوردار است.
وی با بیان اینکه پارسال نشستی با همکاری معاونت بهداشت و درمان نیرو زمینی سپاه و حضور استاندار و مسئولان استان سیستان و بلوچستان و مدیران بهداشت و درمان چهار دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، شهید بهشتی و بقیه الله برگزار شد، افزود: در آن جلسه مصوب شد که استان سیستان و بلوچستان به چهار بخش تقسیم شده و مسئولیت ارائه خدمات بهداشت و درمان هر بخش به یکی از این چهار دانشگاه علوم پزشکی سپرده شود.
دکتر مشکی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز به عنوان معین دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در منطقه چابهار انتخاب شد؛ بنابراین پارسال بازدیدهای میدانی متعددی از منطقه انجام گرفت و منطقه پلان از توابع شهرستان چابهار به عنوان منطقه عملیاتی انتخاب شد.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: دلیل انتخاب این منطقه وجود روستاهای اقماری زیاد با ساکنان کم برخوردار از نظر اقتصادی و معیشتی بود.
وی ادامه داد: پس از انتخاب منطقه پلان به عنوان پایگاه خدمت رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسات متعددی با حضور دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برگزار و نخستین دوره سه روزه از معاینههای جامع تخصصی در روزهای پایانی ماه تیر ۱۴۰۲ انجام شد.
دکتر مشکی درباره روند معاینه و غربالگری بیماران گفت: برای انجام این مأموریت درمانی ۲۵ نیروی تخصصی از رشتههای داخلی، اطفال، زنان، ارتوپدی، جراحی چشم، جراحی اعصاب به منطقه اعزام و حدود پنج هزار معاینه رایگان انجام شد؛ دارو نیز به رایگان در اختیار افراد و بیمارانی که نیازمند بودند، قرار گرفت.
وی افزود: فهرستی از افرادی که نیاز به اعمال جراحی و یا برای ادامه درمان نیاز به پیگیریهای بعدی داشتند، نیز تهیه شد تا افرادی که امکان درمان در منطقه برای آنان وجود ندارد با هزینه خیرین و دانشگاه علوم پزشکی ایران به یکی از مراکز درمانی در تهران منتقل شوند.
دکتر مشکی گفت: طبق برنامه ریزیهای انجام شده، در پاییز دوباره تیم تخصصی در منطقه حضور پیدا خواهد کرد و پیش بینی شده است در بیمارستان صحرایی بزرگی که سپاه در آنجا مستقر خواهد کرد حدود ۲۰۰ عمل جراحی و معاینههای تخصصی بیشتری نیز انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه بخشی از هزینههای این مأموریت جهادی درمانی به صورت خیریه از بین پزشکان جمع آوری میشود، افزود: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظر دارد تا زمانی که این تیم مدیریتی در دانشگاه مستقر است، حداقل سالی یک تا دو بار در استان سیستان و بلوچستان این برنامه درمانی انجام شود.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: ارائه خدمات درمانی ما فقط مختص استان سیستان بلوچستان نخواهد بود و به تازگی پیشنهاد برای انجام این مأموریت درمانی در استان هرمزگان هم داشته ایم که در حال مطالعه و بررسی آن هستیم.
دکتر مشکی گفت: ما تلاش میکنیم که به زودی روش معاینههای از راه دور و برخط را راه اندازی کنیم و از این روش برای پیگیری درمان بیماران از راه دور بهره خواهیم برد.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.