۷ گیاهی که پس از پخت ارزش غذایی‌شان بیشتر می‌شود

همشهری آنلاین سه شنبه 28 بهمن 1399 - 08:35
شاید درباره بیشتر سبزی‌ها، خام گیاه‌خواری ارزش غذایی بیشتری داشته باشد، اما سبزی‌هایی هم وجود دارند که پختن آنها باعث افزایش ارزش غذایی‌شان می‌شود.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.