علیرضا جزقاسمی در بازدید از خبرگزاری ایسنا بهمناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: با اجرای کامل پروژههای اضطراری تنشآبی، گام بزرگی در راستای مدیریت بحران در حوزه تامین و توزیع آب برداشته میشود.
وی افزود: احداث مخزن ۱۵۰۰۰ مترمکعبی شهر زنجان، حفر و تجهیز ۱۶ حلقه چاه، احداث خط انتقال کمربندی شمالی، احداث خط جمعآوری و انتقال چاههای غرب زنجان، احداث مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی شهر قیدار، حفر و تجهیز چاههای بحران در شهرهای ابهر، خرمدره، قیدار و ماهنشان، از جمله طرحهای شاخص رفع تنشآبی در استان زنجان است.
مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب استان زنجان اضافه کرد: علیرغم خشکسالی و کمبود در منابع آبی، آبرسانی در استان زنجان نسبت به گذشته بهبود یافته و از وضعیت پایداری برخوردار است.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه طی سه ماهه اخیر ۷۷۰ متر عملیات اصلاح و توسعه شبکه توزیع، احداث ۱۰ فقره حوضچه شبکه توزیع و خط انتقال و ۱۷ فقره تعویض شیر فلکه و نصب کنتور حجمی در شهرستان ماهنشان انجام شده است، اظهار کرد: اقدامات خوبی در این بخشها انجام شده است.
جزءقاسمی با اشاره به مصرف بیرویه آب در برخی روستاها نیز گفت: استفاده از آب آشامیدنی سالم برای آبیاری باغ، باغچه و احشام باعث شده میزان مصرف آب در برخی روستاها به چندین برابر الگوی استاندارد مصرف برسد.
وی با تاکید بر کاهش میزان بارندگیها نسبت به میانگین بلندمدت و محدودیت در منابع تامین آب در استان زنجان، از شهروندان خواست تا با مصرف بهینه، شرکت آبوفاضلاب را برای بهرهمندی همگانی از نعمت الهی آب، یاری کنند.
مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب استان زنجان تاکید کرد:علیرغم همه مشکلات و محدودیتها، اقدامات لازم جهت تامین آب پایدار و سالم برای شهروندان استان زنجان پیشبینی شده و در صورت همراهی مردم در مصرف بهینه، بدون وقفه در ارائه خدمات آبرسانی از تابستان امسال عبور خواهیم کرد.
وی افزود: در استان زنجان جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در قالب ۲۱ شهر و ۶۳۱ روستا، زیر پوشش خدمات شرکت آبوفاضلاب قرار دارند.
انتهای پیام